2Balou modeshow @ Fashionweekend Eindhoven

Dit weekend is het Fashionweekend in Eindhoven. Tijdens het IT’S FASHION WEEKEND kun je genieten van verschillende activiteiten in de binnenstad van Eindhoven. Hier vind je fashion, food, design en music. Er zijn o.a. modeshows en andere activiteiten.

Afgelopen vrijdag mocht ik model staan voor 2Balou tijdens de modeshow op de Kleine Berg in Eindhoven. Kijk je mee?

 

Samen met pretty Jill was ik afgelopen vrijdag model voor 2Balou. 2Balou is een super winkel met allemaal mooie musthaves. Geloof me.. You’ll like it! De winkel is opgestart door de zussen Daisy en Nadine Diks. Zij runnen deze zaak vol enthousiasme en zullen je dan ook passend kledingadvies geven.

 
  

Een heleboel winkels van de Kleine Berg deden mee aan de modeshow. Voor de winkels die meededen stonden 2 blokken en elke winkel had 2 modellen. Zo moesten we elke keer op de blokken poseren en daarna naar de volgende blokken lopen. Elke ronde in nieuwe outfits natuurlijk! Bij the Safe verkopen ze de mooiste tassen van Chanel, Hermes, Valentino etc. Steeds als we voor deze winkel op de blokken moesten staan kregen we van de eigenaar een glaasje champagne. Heel erg gastvrij! Ik heb mijn droomtas al gespot hoor.. Wauw.

  

Yum! Voor de klanten van 2Balou stond er een lekker drankje klaar. Water met fruit of een heerlijke Hugo. Het ziet er ook nog eens prachtig uit, love it!

  
Selfie time ‘o clock! 

Ik vond het super leuk om model te zijn voor 2Balou. Ben je ooit in Eindhoven, dan mag je dit winkeltje zeker niet overslaan! Je vind er te gekke kleding, schoenen, tassen en accessoires. Alle kleding die Jill en ik dragen op de foto’s zijn verkrijgbaar in de winkel. De brillen die we dragen zijn van Oogwereld Eindhoven.

  
 

Ik kijk terug op een super leuke dag! Vandaag is de laatste dag van het fashionweekend. Als je nog niks gepland hebt zou ik zeker even een kijkje nemen. En voor de leukste fashionitems kun je een kijkje nemen op www.2balou.nl.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze blogpost & de outfits vinden! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Liefs xoxo

 

2 thoughts on “2Balou modeshow @ Fashionweekend Eindhoven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.