AFTER EDEN – MOEDERDAG SWIMWEAR GIVEAWAY!

Over 2 weekjes is het al moederdag! Heb jij jouw cadeautje al ingepakt en klaar? Nee? Don’t worry, want ik heb een super leuk idee & giveaway voor jullie. Je maakt hierbij kans op een bikini voor jou en je moeder! Kunnen jullie samen lekker genieten van de zon. Sounds good right?

MUM’S CHOICE
Deze bikini bestaat uit een voorgevormde beugel top en een bijpassend broekje. De top heeft een overslag wat zorgt voor een speels en luxe effect. De bandjes van de bikini zijn afgewerkt met gouden steentjes. Het broekje heeft een omslag wat zowel omgeslagen als omhoog te dragen is. De khaki kleur van deze bikini is echt stunning. Wat vinden jullie? De Kauai bikini is te koop voor €64,99 en is verkrijgbaar in khaki en cobalt blauw.


 

MY CHOICE
Mijn favoriete setje bestaat uit een gel bikini top met een matching broekje. De bikini sluit erg mooi aan en is mooi afgewerkt met verschillende straps. Deze straps vind je terug in de bikinibandjes en aan de zijkant van het broekje. Lovely! Deze set is all black en zal heel veel meiden mooi staan! Bikini Vanuata shop je voor €49,99.


 

WIN WIN WIN!
Aangezien het bijna moederdag is mag ik iemand blij maken met een bikini naar keuze voor jou & je moeder!

Wat moet je doen?

Extra kans? Laat een reactie achter onder een video op mijn YouTube kanaal!

De winnaressen worden bekend gemaakt op dinsdag 9 mei zodat je de setjes nog op tijd in huis hebt voor moederdag! Heel veel succes allemaal!

Not feeling lucky today? Met de code LIEKELOVES shop je de setjes sowieso met 15% korting!

Love, Lieke xoxo

Share

13 thoughts on “AFTER EDEN – MOEDERDAG SWIMWEAR GIVEAWAY!

 1. Echt twee super leuke bikini’s!! Ik zou heel graag de zwarte van vanuata willen❤ Ik heb geen Facebook maar hoop dat ik toch mee kan doen. Ik heb ook de extra stap gedaan X

 2. De Kauai bikini is gaaf!!!

  Al zou ik liever de Vanuata aan doen. Helaas beetje brede (volle) heupen… dus die bandjes van het broekje gaan er iets minder leuk uit zien. Hihi…

  Zou een leuk moederdagcadeau zijn!

 3. Whaaaaaaaaa……wat een ontzettend lieve ,SUPERGULLE & welkome mama/dochter giveaway Lieke ♥
  Fiet fjiewwwww…..mijn mama in de KAUAI COBALT en ik in de KAUAI KHAKI ☺
  Mmmmm….heerlijk voor ons tripje binnenkort naar zonnig & CHIC Marbella ☺
  Met deze Miss Pretty’s lopen we te stralen als diva’s op het strand en bij de Beach Clubs Nikki Beach en Ocean Club (natuurlijk met een fijne pareo of kaftan erover) ☺
  Double Sun……Double fun……Double LOOOOOOVE ♥+♥=♥♥♥

 4. Wauw wat een leuke winactie! Ik vind de zwarte bikini vanuata echt prachtig. Als de bikini’s net zo fijn en zitten als de bh’s dan ben ik zeker om ✨❤️

 5. Jeeeej super leuke winactie! 😀
  Ik waag heel graag een kansje voor zwart en blauw. Hiermee zou ik mijn mama wel heel blij mee kunnen maken want ze wilt dit jaar een nieuwe bikini kopen en ik heb ook een nieuwe nodig! Komt zeker van pas 😀 ( en psttt ze wil vermageren dus zal ze super graag willen stralen in zo’n mooie bikini!! )
  Duimeeeeen!
  Liefssss

 6. Alweer zo’n leuke give-away, en dan ook nog eens voor mij en mams samen. Ik zat al te bedenken wat ik haar dit jaar zou moeten geven. Ik heb zelfs al overwogen om weer eens ouderwets een mooie tekening te maken, haha! Dit kadotje zou ze in ieder geval totaal niet aan zien komen, en ik weet zeker dat ze er superblij mee zou zijn. Ik gun de liefste moeder op de wereld wel zo’n mooie bikini! 😀 Zelf vind ik de Dominica heel mooi en ik gok dat mijn mams de Kauai in het blauw het mooist vindt. Iedereen alvast een fijne moederdag!

  PS. Ik heb geen Instagram dus doe graag mee via Facebook 🙂 Je YouTube kanaal volg ik al een tijdje en daar heb ik ook een reactie achtergelaten 🙂

 7. Pretty! Ik ben nog op zoek naar een mooie bikini voor in Griekenland. Mijn moeder en ik vertrekken op 16 mei samen op vakantie dus dit zou echt perfect uitkomen! Ik vind zelf de Vanuatia erg mooi, maar ik denk dat mijn moeder de Kauai in kobalt blauw prachtig zal staan.

  Ooooe, allebei super mooie bikini’s! Keep up the good work 🙂

  X,
  Karlijn

 8. Wauwww wat een gave bikini’s!!!:)
  Ik volg je nu al een tijdje, vind t zo grappig ik ben ook kleuterjuf en mijn moeder ook! Ik vind t knap dat je zoveel tijd aan je vlogs en blog kunt besteden..dat lukt mij helaas niet.
  De groene bikini is wel mijn favoriet! Mijn moeder draagt ook veel groen dus ik weet zeker dat het haar super zou staan.
  Zou ontzettend leuk zijn als moeder en dochter samen dezelfde bikini aan hebben:)

 9. Super mooie bikini’s! Ik had al gereageerd maar mijn reactie staat er niet meer tussen 🙁 Ik denk dat mijn moeder de Kobaltblauwe Kauai bikini super mooi zou staan 🙂 Ik vind zelf de zwarte erg pretty!

  Liefs, Karlijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.