Beauty & Go – Detox + Vitality

Summer is comming! De zomer komt er weer aan en het is tijd om je body weer helemaal bikini proof te krijgen. Beauty & Go komt met nieuwe sapjes die je huid er mooier uit zouden laten zien en de afvoering van lichaamsvet stimuleren. Ik testte deze drankjes voor jullie uit!

d1
Margje Braam Photography

De sapjes van Beauty & Go zijn verkijgbaar in verschillende kleuren/smaken. Ik laat jullie vandaag het groene sapje ‘Detox’ en het gele sapje ‘Vitality’ zien. Deze drankjes kun je gewoon naast je maaltijd drinken (dus niet ter vervanging van). Ze zijn zowel vrij van gluten als vrij van suikers. Healthy it is! Om het beste resultaat te krijgen kun je een kuur doen. Er wordt dan aangeraden om 4 weken 4 drankjes te drinken. Ik heb zelf 1 week deze drankjes gedronken, dus kan jullie niet het resultaat op lange termijn vertellen. Maar ik laat jullie weten wat mijn eerste indruk is!

d3

Green one – Detox
Dit groene drankje helpt om je lichaam te ontgiften. In dit sapje zitten o.a. spirulina, zink, algen en citroen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit drankje niet zo lekker vind smaken. In reviews van andere meiden heb ik wel gelezen dat dit drankje op de langere termijn echt effect heeft! Hier kan ik zelf niet echt over oordelen omdat ik er maar 2 heb gedronken. Ik kreeg na het drinken van dit drankje wel meer energie!

d4

Yellow one – Vitality
Dit gele drankje bevat guarana en citrullina, dit geeft je energie en stimuleert het herstel van de huid. Na het drinken van dit drankje voel je je meteen een stuk fitter! Dit is dan ook mijn favoriete drankje van Beauty and Go. Hij smaakt ook nog eens heerlijk naar verschillende soorten fruit. Yum! Deze ga ik zeker vaker drinken!

d5

Ja, ik vind de drankjes van Beauty & Go een aanrader! Je krijgt door deze drankjes meer energie & ze zijn ook nog eens super healthy. Ik vind zelf ‘Vitality’ het lekkerste drankje. Er bestaat er ook nog een lichtroze (Radiance) en een donkerroze (Skin Revive) variant van de sapjes. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar en deze zou ik ook nog wel eens willen uitproberen. Je kunt voor €14,00 een kuur bestellen bij Beauty & Go en je ontvangt dan een doosje met alle 4 de sapjes.

Zou jij dit wel eens willen proberen? Let me know! XOXO

 

Share

2 thoughts on “Beauty & Go – Detox + Vitality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.