BEAUTYBLENDER & LIQUID CLEANSER

Huh? Gebruik je dat roze ei bij het aanbrengen van je make-up? Yes I do! De beautyblender is fantastisch en ik vertel jullie vandaag waarom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na zoveel positieve verhalen gehoord te hebben over de Beautyblender was ik erg nieuwsgierig geworden. Ik kon dan ook niet wachten om dit beauty ei uit te proberen. Ik twijfelde, want €19,95 voor een sponsje dat is niet niks. Is it worth the money?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met de Beautyblender kun je je foundation, concealer en BB cream aanbrengen. Ik gebruik zelf graag foundation & concealer dus let’s try! Eerst maak je het sponsje een beetje nat. Je houdt hem onder de kraan en knijpt hem daarna uit. Dan kun je ervoor kiezen om make-up op je gezicht aan te brengen en dat te verdelen met de Beautyblender. Zelf vind ik het ook fijn om een beetje foundation op de Beautyblender te doen en dat daarna over mijn gezicht te verdelen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat ik merk is dat ik de producten heel makkelijk kan verdelen over mijn gezicht met deze spons. Voor het aanbrengen van foundation gebruik ik de wat grotere kanten (zijkant) en voor het aanbrengen van concealer gebruik ik het puntje (hiermee kan ik preciezer te werk gaan). Het effect van de Beautyblender is te gek! Mijn make-up is ontzettend mooi verdeeld over mijn gezicht en het ziet er natuurlijk en glowy uit.  Yay, dit sponsje is een waardevolle toevoeging aan mijn make-up stash!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na gebruik is het sponsje (helaas) niet meer zo mooi roze, maar is het bruin van de foundation. Het is daarom belangrijk dat je hem regelmatig schoonmaakt. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel het schoonmaken van kwasten etc.. Don’t like it! Ik maak mijn Beautyblender schoon met de Liquid Blendercleanser. Dit gaat gelukkig heel erg makkelijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben ontzettend benieuwd wat jij van deze producten vind. Gebruik jij de Beautyblender al? Zo nee, zou je hem graag willen uitproberen? Let me know! De Beautyblender & overige producten zijn o.a. te koop bij Douglas & Bol.com. De Beautyblender Original shop je voor €19,65. De Liquid Blendercleanser 150ml kost €23,99.

Kiss, Lieke

 

Share

2 thoughts on “BEAUTYBLENDER & LIQUID CLEANSER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.