BENEFIT – CORALISTA BLUSH

Hou jij van een peachy blush? Dan is Coralista the one voor jou! Vandaag vertel ik wat ik van deze blush vind en laat ik jullie zien hoe hij op mijn gezicht staat. Ik ben ontzettend benieuwd of jij ‘m zou kopen!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coralista zit net als de andere blushes van Benefit in een kartonnen doosje. Het doosje is heel vrolijk bedrukt en geeft me meteen en zomers, warm gevoel. Dit komt door de palmbladeren en de leopard print (love for leopard design!). Als ik het doosje heb opengemaakt zie ik meteen een spiegeltje aan de binnenkant (altijd handig) en een kwastje om de blush aan te brengen. Het kwastje is prima in gebruik, alleen ik gebruik zelf toch liever mijn Blush Brush van Real Techniques. Hiermee kan ik deze blush heel mooi en subtiel aanbrengen en hem goed blenden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coralista is een peach- / koraalkleurige blush met een warme ondertoon. Ik ben dól op dit soort blushes.. De blush zorgt ervoor dat mijn gezicht een mooie warme gloed krijgt met een healthy glow. Wauw, ik vind hem echt ontzettend mooi!

 

co7

Hierboven zien jullie hoe de blush staat op mijn gezicht. Ik vind hem echt prachtig! Wat vinden jullie? Coralista kost €33,00 en is o.a. te koop bij de Douglas. Zou jij ‘m aanschaffen?

Love, Lieke xoxo

Share

One thought on “BENEFIT – CORALISTA BLUSH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.