VLOG #2: Bloggers Breakfast @ Paperbird Conceptstore

Afgelopen weekend ben ik naar het Bloggers Breakfast bij de Paperbird Concepstore in Utrecht geweest! Ik heb hier heerlijk ontbijten met een heleboel leuke bloggers. Daarna heb ik lekker geshopt en wat foto’s geshoot samen met Romy! Kijk je mee hoe mijn dag was?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Paperbird Conceptstore was ontzettend mooi ingericht! Look how pretty! Ik heb een video gemaakt van mijn dag. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden. Het filmpje kun je hieronder bekijken.

Ik hoop dat je de video leuk vond! Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? En thumbs up!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tijdens het ontbijt stond de tafel vol met allemaal lekkere dingen! De yoghurt van Yoghurtbarn was onzettend lekker! Ik had framboos met bosbessen. Heb jij deze al eens geprobeerd?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na het eten was het tijd om te shoppen! In mijn video krijg je een goed beeld van de winkel. Naast prachtige kleding kun je ook een heleboel lovely interieurspulletjes vinden bij deze shop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is de outfit die ik naar het event droeg! De bomberjack die ik draag heeft een gebloemd patroon en is van SistersPoint. Daaronder draag ik een mooie geribbelde top in de kleur gebroken wit. Ook deze top is van SistersPoint. De donkerblauwe, leren broek die ik draag is van KiimS en mijn witte sneakers zijn van Michael Kors. De zonnebril die ik hierbij heb gecombineerd is van Ikki Fashion. Ik vind dit echt een fijne outfit! What do you think?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fotografie door: Styled By Romy

Ik heb een hele leuke dag gehad! Wat vonden jullie van deze blog & video? Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat! Kusjes xoxo

Share

4 thoughts on “VLOG #2: Bloggers Breakfast @ Paperbird Conceptstore

    1. Thanks girl! Ja, goed gespot haha! Heel blij mee!! Hele leuke winkel inderdaad. Zeker de moeite waard om eens te kijken! Liefs xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.