Byfashionloverz outfitpost Delousion

The sun is shining! Vandaag was het heerlijk weer en het belooft de komende dagen ook lekker zonnig te worden. Haal je korte broekjes, topjes en jurkjes maar uit de kast want deze zul je zeker nodig hebben dit weekend! Ik ga jullie vandaag een super leuke outfit laten zien van Byfashionloverz. De ouftit is van het merk Delousion.

IMG_7397 IMG_7368

IMG_7394 IMG_7392

Ik daag hier Delousion short Skyler peach en Delousion top Delana. Beide items zijn voorzien van lace. Ik vind ze samen echt heel erg leuk matchen! Het topje is verkrijgbaar in het wit en roze en het broekje in peach en rood. De prijs van de top is €29,95 en het broekje kost €34,95. Je shopt het broekje nu met 50% op www.byfashionloverz.nl, je betaalt nu dus maar €17,50. Koopje toch?

Vastleggen in volledig scherm 16-7-2015 203118.bmp Vastleggen in volledig scherm 16-7-2015 203131.bmp.jpg

De top is niet meer verkrijgbaar op de webshop van Byfashionloverz. Ik adviseer je dan ook om dit broekje met de top Bibi peach te combineren. Deze top is nu afgeprijsd van €29,95 naar €15,00. Dat is nog eens leuk shoppen zo!

Ik heb een sneakpeak gezien van de nieuwe collectie van Delousion en deze belooft weer prachtig te worden! Heb jij al items van Delousion? En wat vind je van dit merk?

Share

2 thoughts on “Byfashionloverz outfitpost Delousion

  1. hoi Lieke, leuk wat je allemaal te vertellen hebt en laat zien. Erg zonnig en zo krijg je zin in de vakantie

    Je oma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.