CLINIQUE – DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING LOTION (PINK RIBBON)

De Estée Lauder Companies komt dit jaar weer met nieuwe Pink Ribbon producten. Een gedeelte van de opbrengst van deze producten gaat naar de Breast Cancer Research Foundation® . Ik vind dit een ontzettend goede campagne en laat jullie vandaag dan ook 1 product zien uit de collectie: de Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De producten zullen verkrijgbaar zijn in de maand oktober. Estée Lauder Companies organiseert ook een Breast Cancer Awareness Campagne. Zijn streven er naar borstkanker de wereld uit te helpen door voorlichting en medisch onderzoek te ondersteunen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clinique lanceert elk jaar een limited edition van de Dramatically Different Moisturizing Lotion. Deze lotion zorgt voor een jonge uitstraling, gaat uitdroging van de huid tegen en biedt de hele dag lang hydradatie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals je kunt zien is de flacon versierd met een pretty sleutelhanger. Deze sleutelhanger is speciaal ontworpen voor Pink Ribbon. Ik vind de flacon echt ontzettend mooi geworden! Het product is erg fijn in gebruik en laat mijn huid zachter aanvoelen. Love it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion zal in de maand oktober verkrijgbaar zijn. Je shopt ‘m voor €54,40 bij de Bijenkorf en op de website van Clinique. De Estée Lauder Companies zal €14,40 van de verkoopprijs aan de Breast Cancer Research Foundation®  doneren.

Wat vind jij van deze lotion en de Pink Ribbon actie?

Liefs, Lieke xxx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.