Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer

Clinique introduceert een nieuwe nachtcrème: Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer. Dit is een herstellende nachtcrème met een mix van werkzame ingrediënten. Ik vertel jullie graag meer over dit mooie product dat eind januari te koop is in de winkels.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Clinique, Superdefense Night Recovery Moisturizer – €54,60

De nachtcrème zit verpakt in een groen glazen potje met een zilveren deksel. Op het potje vind je wat informatie over de werking van de crème. Als je het zilveren dekseltje eraf haalt vind je daaronder een witte dop die de nachtcrème op zijn plaats houdt. De verpakking ziet er eenvoudig en chique uit, let’s check inside!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze nachtcrème helpt de eerste tekenen van veroudering bestrijden. Dat heb ik natuurlijk nog niet nodig, maar deze nachtcrème is wel goed voor mij omdat hij beschermt tegen schade van buitenaf. Verder zorgt de crème er ook voor dat de huid vol en stevig blijft en hydrateert hij voor top of the bill bescherming.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het is een dikke crème, die fijn smeert. Ik gebruikte voorheen niet elke avond nachtcrème, maar dat ga ik nu zeker doen. Je merkt het verschil echt ’s ochtends als je wakker wordt met een frisse, zachte huid. Love it!

Ben je benieuwd geworden naar deze nachtcrème? Eind januari is hij verkrijgbaar bij alle Clinique verkooppunten en via www.clinique.nl. De prijs voor een potje van 50ml is €54,60. Welke nachtcrème gebruik jij altijd? – Liefs, Lieke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share

3 thoughts on “Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer

  1. Dear,

    Very nice night care from Clinique but what about the ingredients ? Can you add or send a pic of its full ingredient list please ?

    XXX
    Sophie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.