Cosmo Hairstyling – Nieuw kapsel & meer over Olaplex!

Happy new hair for spring! Ik heb mijn haar laten knippen en kleuren bij Cosmo Hairstyling in Eindhoven. Sommige van jullie hebben het resultaat misschien al gezien op mijn Instagram / Facebook. Vandaag vertel ik jullie er graag meer over & laat ik jullie meer foto’s zien van mijn blonde look! Ook show ik jullie in deze post het jurkje ‘Lola’ van Jurkjes.com. Kijk je mee?

jl5  jl6
Hair: Cosmo Hairstyling Eindhoven

Ik heb afgelopen week mijn haren laten doen bij Cosmo Hairstyling in Eindhoven. Mijn haar was al een tijdje niet meer geknipt en ik was toe aan een lichter kleurtje! Altijd als het weer lente wordt laat ik highlights zetten om weer helemaal springproof te zijn. Ik gaf aan bij de kapper dat wat er nodig was af mocht van mijn haar en dat ik het wat lichter wilde. Ik had al wat plaatjes van Pinterest verzameld en liet deze aan mijn kapster zien. Ik had al goed in mijn hoofd hoe ik het wilde. Niet iets heel geks, maar wel weer even wat frisser!

img_2044  img_2043
Products: Olaplex

De kapster stelde voor om onder een bayalage te doen en bovenop wat highlights. Omdat kleuren niet zo goed is voor je haar, koos ik voor een Olaplex behandeling. Olaplex beschermt je haar tegen de schadelijke invloeden van het kleuren. De kleur blijft ook langer in je haar en het resultaat is sterk en glanzend haar. Een Olaplex behandeling bestaat uit 3 stappen. Stap 1 wordt door de kapper toegevoegd aan de kleuring. Stap 2 wordt aangebracht direct nadat je kleuring is uitgespoeld. En stap 3 is een behandeling voor thuis. Je kunt hiermee wekelijks je haar verzorgen zodat het nog sterker wordt.

jl3
Marit Lemmens Photography

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat! Mijn haar is een stuk lichter en er is ook een stuk af. Hierdoor is mijn haar weer vol en ziet het er verzorgd uit. Ik voelde me helemaal als nieuw toen ik de kapsalon uit liep! Love it!!

jl1  jl2
Jurkjes.com, Lola – €69,95

Het jurkje dat ik hier draag heet ‘Lola’ en is te koop bij Jurkjes.com. Het is een prachtig jurkje wat boven see-trough is en onder wijder uitloopt. Lola shop je voor €69,95 en deze dress valt mooi op maat (ik draag hier maat 36).

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze look vinden! Wat vinden jullie van mijn haar? Het lijkt me heel erg leuk als je een reactie achterlaat! XOXO Lieke

 

Share

5 thoughts on “Cosmo Hairstyling – Nieuw kapsel & meer over Olaplex!

  1. Ik had al wat gelezen over opalex. Wat ziet je haar er goed uit. Ik ben benieuwd of je haar ook echt sterker wordt! Prachtig jurkje ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.