Dreams2bdone – De opening!

Jaaa, Dreams2bdone is officieel geopend! Afgelopen weekend was de opening van Dreams2bdone & ik was hierbij aanwezig. Dreams2bdone is dé fashionboutique van Nijmegen! Je shopt hier o.a. de geweldige merken Kiims, La Sisters, Voyar La Rue, VN Label en gave items die eigenaresse Angela zelf inkoopt. Ik geef jullie graag een sfeerimpressie!
IMG_4030
Dreams2bdone – Houtstraat 14 Nijmegen

Afgelopen zondag was ik aanwezig bij de opening van Dreams2bdone in Nijmegen. Ik mocht deze dag stylingadvies geven en heb een heleboel leuke meiden ontmoet! Ik vertel jullie graag meer over deze top winkel en geef jullie een sfeerimpressie.

IMG_3989 IMG_3991 IMG_3992 IMG_3994
IMG_3996 IMG_4000 IMG_4001 IMG_4004
IMG_4006 IMG_4007 IMG_4011 IMG_4013

Hierboven vind je een heleboel foto’s van de zaak. De winkel is heel sfeervol ingericht. Naast kleding, schoenen en sieraden zijn er ook lifestyle items te koop. De collectie bestaat uit een groot assortiment aan merken. Eigenaresse Angela gaat regelmatig naar Frankrijk om de nieuwste items in te kopen en zo haar collectie samen te stellen. De kleding in de winkel is van goede kwaliteit en fijne stofjes. Wat ik ook zo leuk vind aan deze winkel is dat de items heel erg betaalbaar zijn. Dat is nog eens leuk shoppen!

IMG_4015 IMG_4017 IMG_4018 IMG_4023
My favourites..

In de winkel vind je te gekke kleding, helemaal mijn smaak! Hierboven show ik jullie mijn 4 favorieten. Het eerste jurkje is van Kiims. Dit donkerblauwe jurkje sluit prachtig aan en is gemaakt van mooie stof. Daarnaast vind je een topje van LA Sisters. Dit gave topje is gemaakt van ponyhair en is super zacht, love it!! Dan het skaterskirt, deze kan echt niet in je kast ontbreken. Ik vind de golden touch met glitters te gek! Tot slot hoort de donkerblauwe faux fur bij mijn favorieten. Met dit bontje steel je echt de show!

IMG_4025  IMG_4060
OOTD: Jurkje, Dreams2bdone – Laarzen, Sacha Shoes

Dit is de outfit die ik tijdens de opening droeg. Het jurkje dat ik draag is van Dreams2bdone. Deze prachtige suède dress is naast beige ook in het bordeaux en zwart verkrijgbaar. Ik vind het jurkje helemaal te gek!! Ik heb de jurk gecombineerd met mijn overknee laarzen van Sacha Shoes. Maak jou outfit ook af met laarzen van Sacha en shop ze op www.sacha.nl.

IMG_4064  IMG_4074  IMG_4081
Suzanne                                   –    Jamey (Beautyunboxing) –            Marit (fotografe)

Deze lieve meiden kwamen gezellig langs tijdens de opening en ik heb ze stylingadvies gegeven. Je ziet Suzanne (links) in het te gekke topje van LA Sisters. Dit zachte topje zit heerlijk en staat haar oh-zo-goed! Het topje draagt ze met een stoer army-green rokje van Sixthjune. Wat een eyecatcher, ik vind de combi echt top! In het midden zie je Jamey, zij heeft ook haar eigen blog (Beautyunboxing). Jamey draagt een gave witte zachte trui gecombineerd met een heerlijke warme witte jas met een geblokt patroon. De outfit staat haar ontzettend goed, super comfy! Tot slot hebben we Marit, Marit is mijn fotografe en heeft overigens ook de foto’s voor deze blogpost geshoot. Ze draagt een gaaf bordeauxrood gedrapeerd lang vest. Hieronder draagt ze een witte blouse en voilà de outfit is compleet. Looking good!!

IMG_4107
IMG_4110  IMG_4101

Even samen op de foto met deze 3 lieve meiden! Super leuk om jullie eens te zien. De girls zijn overigens ook goed geslaagd dus dat is super leuk! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van hun outfits vinden!

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij de opening van Dreams2bdone. Hieronder vind je een foto met het team! Links van mij zie je eigenaresse Angela de Groot. Alle meiden dragen outfits van Dreams2bdone, super pretty!

IMG_4117
Marit Lemmens Photography

Heb je zin gekregen om te shoppen? Ga dan zeker een keertje langs bij Dreams2bdone (Houtstraat 14 in Nijmegen). Kijk alvast op hun Facebook en Instagram voor de nieuwste items & allemaal even liken en volgen natuurlijk!! Liefs, Lieke

Share

4 thoughts on “Dreams2bdone – De opening!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.