Est1842 – ME & F/W CAMPAGNE ’16

Yes! Vanaf nu ben ik te bewonderen in de F/W ’16 campagne van Est1842. Zo gaaf!! Kijken jullie mee naar de foto’s?

e1

Samen met Judith (@youdid) mocht ik model staan voor de nieuwste fall/winter collectie van dit najaar. De shoot vond een hele tijd geleden al plaats, maar nu mag ik jullie eindelijk het resultaat laten zien.

e3  e2 e4
e5  e6

Ik vind het zelf echt super gaaf geworden! Ik moest wel even wennen, want op sommige foto’s zie ik er echt anders uit. Mijn haar is anders gedaan (scheiding zit ook in het midden) en make-up is anders. Al met al een hele andere look, maar wel heel gaaf! Wat vinden jullie van de foto’s?

e7

De schoenen zijn te koop in de webshop en via verkooppunten van Est1842. Welke schoenen vind jij het leukst?

Liefs, Lieke xxx

Share

2 thoughts on “Est1842 – ME & F/W CAMPAGNE ’16

  1. Wauw! Wat een toffe foto’s! Heel tof dat je er op sommige foto’s zo anders uitziet, leuk om ook eens van jezelf te zien denk ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.