Est1842 – Pied de Poule Wedge sneakers

Wie kent het printje Pied de Poule nou niet? Dit gave zwart-wit geblokte patroon is super hot. Ik laat jullie vandaag stoere Pied de Poule wedge sneakers van Est1842 zien. Benieuwd hoe ik ze gecombineerd heb? Kijk snel verder!

IMG_7265-2  IMG_7280  IMG_7282

Ik draag hier de Pied de Poule wedge sneakers van Est1842. De sneakers hebben een zwart-wit geblokt patroon en een dikke zwarte zool. Omdat de schoenen een drukke print hebben heb ik ze gecombineerd met een effen zwart jurkje. Het jurkje is gemaakt van ribstof en draagt heel fijn.

IMG_7272  IMG_7273
Est1842, Pied de Poule Wedge sneaker – €89,95

Deze sneakers zijn cool, sportief en sexy in een. Doordat ze een dikke wedge zool hebben lopen ze heerlijk (like walking on clouds!) De sneakers zijn heel leuk te combineren met een zwart jurkje, een skaterskirt of een pretty leren broek. De schoenen zijn gemaakt van leer en van hele goede kwaliteit. Je shopt de Pied de Poule Wedge sneakers voor €89,95. Er zijn ook hele leuke fringes verkrijgbaar waar je de schoenen mee kunt stylen hoe je wil!

IMG_7316  IMG_7314.JPG

Vind je alleen een zwart jurkje wat te gewoontjes? Draag dan een mooie sjaal bij je outfit voor een extra touch. Ik draag hier de Green Knitted Scarf van Fashionwishes. Deze sjaal is te koop voor €14,95.

IMG_7300  IMG_7299
Marit Lemmens Photography

Dit was mijn look met de Pied de Poule sneakers van Est1842. Ik ben super benieuwd wat jullie van dit printje vinden! Yay or nay? – xxx –

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.