FLMNG shirt + WIN voor jou & je bff!

Tijd voor een nieuwe outfitpost + giveaway! Vandaag ga ik jullie een gaaf shirtje laten zien uit de webshop van FLMNG. In de webshop vind je shirtjes, truien en tassen met leuke quotes. Statement shirts en it-bags zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door de basic uitstraling zijn ze makkelijk te combineren. Kijken jullie mee naar mijn outfit?


IMG_8920  IMG_8918

Ik koos voor het shirtje met de print Absolutely (kleur wit, maat S). In de webshop vind je nog veel meer andere quotes zoals: c’est la vie, trentsetter, no thanks, sorry I’m late & more. Wist je dat het ook mogelijk is om je eigen tekst op een shirt te laten drukken? Super gaaf toch! De shirtjes zijn verkrijgbaar in het zwart, grijs en wit en kosten gemiddeld €15.

IMG_8922  IMG_8921

Ik heb mijn shirtje gecombineerd met de Fashion Dyed Gold Pant van Freddyspantroom. Deze broek is voorzien van WR.UP technologie. Dit zorgt ervoor dat je je van je meest vrouwelijke kant kunt laten zien. Dit komt door het ontwerp van de broek. De broek is voorzien van shaping technologie door doordachte plaatsing van de naden en stiksels. Ik draag hier maat S. De broek kost €89,00 en je shopt hem in de webshop van Freddypantroom.

IMG_8917  IMG_8919

Dit is mijn hele look! Shirtje: Absolutely, FLMNG – Broek: Freddypantroom – Schoenen: Nike, Nelson Schoenen – Jas: Jurkjescom. Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn outfitpost vinden!

WIN!! VOOR JOU & JE BFF
Wil je ook zo’n leuk shirtje uit de webshop van FLMNG winnen? Doe dan snel mee en je maakt kans op een shirtje voor jou en je bff!

Wat moet je doen?
1. Volg @liekebiemans en @flmng op Instagram OF
Like Whatliekeloves en FLMNG op Facebook

2. Laat in een reactie weten dat je meedoet & wie je BFF is!

Goodluck! De winnaressen wordt over een weekje bekend gemaakt (zondag 18 oktober)! XOXO

 

Share

6 thoughts on “FLMNG shirt + WIN voor jou & je bff!

  1. Wat een gaveoutfit! Ik volg iedereen overal;-)
    Ik zou het shirt graag willen winnen, en natuurlijk voor me beste vriendin Marlous Schoorl dit jaar hebben we alweer geproost op een 18jarige vriendschap!!

  2. Ik doe heeel graag mee!
    Mijn beste vriendinnetje is Iris.
    Zou super leuk zijn als we dit zouden winnen. =]

    XO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.