Hunkemöller Ambassadors Event – Favourite Fits

Gisteren ben ik naar het Hunkemöller Ambassadors Event geweest in Amsterdam. Zoals sommige van jullie misschien al weten ben ik samen met een groepje andere meiden ambassadeur van de Hunkemöller. In mei hebben we onze eerste bijeenkomst gehad en die was ontzettend leuk! Gisteren was het 2e event en ik keek er dan ook heel erg naar uit om de meiden weer te zien!

IMG_6387  IMG_6389

Om half 4 kwamen we met de focusgroep bij elkaar. Dit zijn een aantal meiden uit het ambassadors team die graag wilde meedenken over nieuwe concepten, ideeën uitwisselen en brainstormen. Ik maak ook deel uit van deze groep. We kregen o.a. al een paar exemplaren van de nieuwe swimwear collectie van 2016 te zien. Foto’s maken mocht helaas nog niet, maar ik kan jullie vertellen dat het er veelbelovend uitzag!

IMG_6396  IMG_6397
Fun with the girls! Fabienne & Miranda <3

Rond een uur of 5/half 6 liepen we naar de Hunkemöller winkel op Nieuwendijk om lekker te gaan shoppen. Hier zagen we de andere meiden van de groep ook weer & dat was super leuk! We kregen het een en ander uitgelegd over de Favourite Fits. Ook werd je maat opgemeten en samen kon je dan kijken wat jou favourite fit is.

IMG_6398  IMG_6392 IMG_6394  IMG_6391

Kijk eens wat een prachtige setjes allemaal.. Nu snap je natuurlijk wel dat dit heel lastig kiezen is! Er werd ons meegegeven dat je eens out of the box moest denken. Dat het misschien leuk was om een setje te passen wat je normaal niet zo snel zou dragen. Normaal kies ik meestal voor perfect plunge, dus ik besloot om dat nu eens niet te doen. Mijn oog viel gelijk op een prachtig bordeauxrood setje met een subtiele glitter er in verweven. Deze wilde ik wel even passen! Het bh was een balconette model, dit draag ik zelf normaal wat minder dus leek me ook wel leuk om te proberen.

IMG_6399  IMG_6400

Hierboven zie je het setje wat ik heb gepast. Ik vond het setje heel erg mooi, maar de verkoopster kwam met nog meer leuke dingetjes. Ik heb nog meer gepast en uiteindelijk heb ik gekozen voor iets totaal onverwachts.. Ben super benieuwd of jullie kunnen raden wat ik heb gekozen! Ik zou het zelf niet uit het rek hebben gepakt, maar toen de verkoopster het aan me gaf & ik het paste vond ik het echt heel erg leuk!

  IMG_6395
Follow them on IG: @_dionnesnel @colettecocoderkinderen @blondefashiontale @stayhealthyandfittogether @run.cyn @carmenketelaar @fabulouslittleblonde @wendyvsoest @phoebelouisecornelisse

Het was weer een super geslaagd event met allemaal leuke & inspirerende meiden!  Op het einde kregen we allemaal een super leuke goodiebag. Zouden jullie het leuk vinden om te lezen wat er in zat? Let me know!

Find your favourite fit @ www.hunkemoller.com

IMG_6393

Share

One thought on “Hunkemöller Ambassadors Event – Favourite Fits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.