VLOG #17: Hunkemöller Ambassadors Pool Party

It was awesome! Vrijdag 20 mei ben ik naar de Hunkemöller Ambassadors Pool Party geweest. Dit event was georganiseerd bij beachclub George no. 5 in Zantvoort. Ik heb deze dag weer voor jullie gevlogd. Dus ben je benieuwd? Kijk dan snel verder!

Zoals sommigen van jullie misschien wel al weten ben ik ambassadeur van de Hunkemöller. Dit doe ik samen met een heleboel leuke en lieve meiden uit heel Nederland. In België en Duitsland heb je ook zo’n ambassadeursteam zitten. Er werd nu voor alle ambassadeurs een event georganiseerd. Dit was het eerste internationale event. Natuurlijk super leuk om alle girls eens te meeten!

img_9639-1  img_9563-1

We hebben die dag een brainstormsessie gehad over de basic bh’s en sportcollectie. Ik was ingedeeld bij de groep basic bh’s. Wij mochten vertellen wat we belangrijk vonden aan een basic bh en welke modellen we mooi vonden. Na de sessie konden we ons laten opmaken en onze haren laten doen. Ik heb zelf slag in mijn haar laten brengen en ik vond het zo mooi!!

img_9611-1  img_9449-1  img_9460-1  img_9450-1
Food @ George no. 5 is so good!

Toen we helemaal ready waren voor de shoot zijn we in een bikini van de Hunkemöller (en met accessoires) op de foto geweest. Ik ben echt zo benieuwd naar de resultaten! De locatie was in ieder geval super mooi!!

img_9499-1

Ik heb een TOP dag gehad met alle meiden! Het was zo gezellig, echt leuk!! Ik hoop dat jullie mijn vlog leuk vonden. Vergeet niet je duimpjes omhoog te doen & je te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat zou ik heel leuk vinden! Tot de volgende keer. Love, Lieke xoxo

Share

12 thoughts on “VLOG #17: Hunkemöller Ambassadors Pool Party

  1. Super leuke vlog weer van je van de Ambassador Pool Party :-)!!!! Lijkt me ontzettend gaaf om zo’n prachtige bikini van Hunkemöller te winnen, daarmee steel ik zeker de show op het strand deze zomer ;-)!!!

  2. Heel leukkk chick, love your blog. Ben benieuwd naar de uitslag van de winactie! Liefs, eefje (IG; @yourpositivemind)

  3. Super leuke foto’s! Zou mij ook zo gaaf lijken om ambassadeur te zijn van honkemoller. Hebben altijd zulke mooie dingen .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.