HUNKEMÖLLER – FASHIONWEEK COLLECTION + WIN!

It’s fashionweek! Bij de Hunkemöller shop je nu de laatste trends met korting. Ben jij ook zo dol op fashion? Kijk dan snel mee naar de nieuwe collectie!

SET 1: PINKY FASH
Pink is always good! Deze set bestaat uit een beugel bh met een bijpassende string. De cups van de bh zijn erg glad en voelen fijn aan. Het setje is afgewerkt met zwart kant. Ik ben dol op het contrast van zacht roze en sexy lace. How about you?

SET 2: LILA DENIM BLUE
Love this one! Dit setje bestaat uit een longeline bh die is afgewerkt met heel veel lace. Tussen de cups is een strikje geplaatst. Dat strikje vind je ook weer terug op de bijpassende string. Ik vind de kleuren echt te gek! Wat vind jij?

SET 3: ALL ABOUT THE STRAPS
Dit setje is net wat anders dan de andere setjes. De bh is namelijk voorzien van een echt fashionstatement: de straps. Deze straps kun je om je nek doen and believe me it looks fashionable! Durf jij dit aan?

 

In de video hieronder laat ik jullie alle 3 de setjes zien en vertel ik jullie hoe ik deze zou combineren. Dus bij elk lingerie setje laat ik een outfit zien. Ik wens jullie veel kijkplezier!

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan gratis op de hoogte van al mijn video’s. Dat zou ik super leuk vinden!

WIN EEN HUNKEMÖLLER GIFTCARD T.W.V. €50,00 
Wat moet je doen?
1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal
2. Volg @liekebiemans en @hunkemollerhq op Instagram of
Like Whatliekeloves en Hunkemöller op Facebook
3. Laat in een reactie weten welk setje jij zou shoppen

Extra kans? Laat een reactie achter onder deze video (hier laat ik jullie alle setjes zien!)
De winnares wordt don bekend gemaakt. Goodluck sweeties! XOXO

Share

10 thoughts on “HUNKEMÖLLER – FASHIONWEEK COLLECTION + WIN!

 1. Wat laat je weer een prachtige setjes zien zeg, ik vind ze eigenlijk alle 3 heel mooi! Als ik toch 1 favoriet zou moeten kiezen, zou ik voor All about the straps gaan. Ik heb zelf nog nooit een BH gehad met zulke straps, maar het lijkt me supersexy! Ik ga weer duimen! 🙂

  Liefs,

  Tessa

 2. Wauw wat een prachtige setjes! Ik doe heel graag mee aan je winactie. Ik zou gaan voor de roze want die is echt heel mooi . Ik volg jullie beide op instagram & facebook en ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal.

 3. Jaja alle drie de setjes vind ik prachtig ! Maar setje 3 is echt mijn lievelings setje. Ik hou er wel van om een mooie maar ook beetje sexy bh te dragen. Ik blijf vol spanning afwachten.
  Liefst, Shou

 4. Wow super mooie setjes zeg en wat leuk dat je deze weg mag geven! Mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte omdat dat altijd mooi staat bij mijn blonde haar (en ik niet zo bruin ben haha!) Ik volgde jou en hunkemoller al op insta en youtube 🙂

 5. Denim blue zou ik shoppen, die vind ik ook heel mooi! Of ik hem met die bandjes in mijn nek zou dragen, dat betwijfel ik. 😉

 6. Mooie setjes! De tweede is mijn favoriet! Ik vind de kleur heel mooi bestorven en het straalt rust en elegantie uit. Ik doe graag mee met de actie ;). Ik volgde je al op Youtube en op Bloglovin’ (meermyr), maar ik heb helaas geen Facebook en Instagram. De roze trui die je in het filmpje laat zien, vind ik er echt comfortabel uit zien. Echt zo’n trui waarin je op de bank kruipt met een kopje thee :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.