VLOG #1: Hunkemöller Swimwear Pressevent 2016

Afgelopen donderdag ben ik naar het Hunkemöller Swimwear Pressevent in Amsterdam geweest. Dit event vond plaats in de Westergasfabriek en hier werd de nieuwe collectie gepresenteerd door Sylvie Meis en Zoë Price-Smith. Dit alles heb ik gefilmd en laat ik graag aan jullie zien. Ik geef jullie alvast een sneakpeak van de nieuwe swimwear collectie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tijdens dit persevent was er pers uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België en Denemarken aanwezig. Ik voelde me dan ook ontzettend vereerd dat ik er (als een van de Hunkemöller ambassadeurs) bij mocht zijn! Ik heb een filmpje gemaakt en ben heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden! Je kunt het filmpje hieronder bekijken. Ik zou het super leuk vinden als jullie je abonneren op mijn Youtube kanaal!

De Westergasfabriek was omgetoverd in een indoor festival setting! Er was live muziek, lekkere hapjes en drankjes en je kon er allerlei dingen doen. Zo kon je je haar prachtig laten doen door Salon B, je kon een tattoo nemen, een canvas bag customizen and more!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoe leuk zijn deze stroopwafellolly’s! En ook nog eens super lekker. Hmm…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knappe Sylvie terwijl ze de nieuwe collectie presenteert. Wat ziet ze er toch prachtig uit! De Swimwear collectie van Sylvie is geïnspireerd op een combi van Boho Glam, elegantie en sporty & sexy elementen. Naast deze collectie komt Sylvie ook met 2 nieuwe geuren voor de Hunkemöller. Beide parfums zijn verkrijgbaar vanaf 12 maart 2016. Zeker even lekker ruiken in de winkel dan dus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik vind de nieuwe bikini’s echt prachtig! Er zijn een aantal designs die terug komen, maar ik spot ook heel veel nieuwe unieke designs. Zo gaaf! Wat is jouw favoriet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op de foto met een aantal andere Hunkemöller ambassadeurs! Het was weer zo gezellig met jullie girls!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat een vrolijke kleurtjes! Als ik dit zie kan ik echt niet wachten tot de zomer.. Let the sun shine!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hierboven zie je mijn favoriete bikini uit de nieuwe Sylvie Swimwear collectie. Ik vind het model van deze bikini echt heel erg mooi en de kleuren zijn prachtig! De bovenkant van de bikini glittert heel mooi. Lovely shine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb een ontzettend leuke dag gehad met de andere ambassadeurs en prachtige bikini’s gespot! Wat is jouw favoriete bikini? Een aantal bikini’s zijn al verkrijgbaar bij de Hunkemöller. De Sylvie Collectie is verkrijgbaar vanaf 9 mei 2016, nog even wachten dus! – Liefs, Lieke

Share

4 thoughts on “VLOG #1: Hunkemöller Swimwear Pressevent 2016

  1. Lieke, heel mooi gedaan allemaal. Als ik nog jong was wist ik het wel.Ik zou het allemaal kopen. Ik ben trots op je.
    Liefs van je Oma.

  2. Hallo Lieke
    Heel bijzonder om dit alles te zien en leuk om dit allemaal mee te mogen maken, en erg mooi, ook je video clip.
    Ben dezelfde leeftijd als je oma die ik ook ken en snap dat ze trots op je is en ook om zo’n knap kleinkind te hebben.
    Ik ben de vriendin van Marijke Biemans, dan begrijp je het en heb zelf ook in de zakenwereld gezeten en daarom bijzonder om dit allemaal te zien. Groetjes ook aan je oma van Ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.