ISADORA – THE STROBING TREND

What about strobing? Naast contouren is strobing nu ook helemaal hot! Maar wat is strobing nou precies? In deze blogpost vertel ik je er meer over en laat ik verschillende producten zien waarmee je deze trend kunt uitproberen. You should give it a try!

STROBING = HEEL VEEL HIGHLIGHTER!
Bij strobing benadruk je bepaalde delen van je gezicht door highlighter aan te brengen. Dit zorgt voor een glowy en natuurlijk resultaat. Het is een vrij simpele techniek die ikzelf al wat langer gebruikte. Strobing is dus gewoon lekker veel highlighter aanbrengen & I love that!

Stap 1: Protect Face Primer – €25,95
Als eerste kun je een primer aanbrengen op je gezicht. Dit zorgt ervoor dat je huid er verzorgd uitziet en eventuele BB cream of foundation beter blijft zitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stap 2: Strobing Fluid Highlighter – €21,95
Met deze fluid higlighter van Isadora kun je je gezicht een healthy glow geven. Ik breng deze highlighter het liefste aan op mijn jukbeenderen, neusbrug en een klein beetje op mijn voorhoofd. Ik zorg ervoor dat ik hem goed in blend. Love the sparkle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stap 3: Strobing Face Sculptor – €29,95
Met deze Face Sculptor ga je jouw gezicht vorm geven. Dit product bevat namelijk een highlighter, blush en bronzer. Allereerst breng ik de bronzer aan op de contourlijn van mijn wang en op mijn voorhoofd. Daarna breng ik wat blush aan op de appeltjes van mijn wangen. En tot slot breng ik de highlighter aan op de plekken waar ik de fluid highlighter heb aangebracht. Zo’n vloeibare highlighter in combinatie met een poeder highlighter geeft echt een ontzettend glowy effect. Ik vind het prachtig!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stap 4: Insane Volume Lash Styler – €16,95
Tot slot maak ik de look af met wat mascara. Dit is de Insane Volume Lash Styler die zorgt voor een flinke dosis volume. Het borsteltje is wel apart, daar moest ik even aan wennen. Maar hij zorgt dat de mascara niet gaat klonteren, dus dat is super fijn! Je kunt er zelf voor kiezen om eventueel eyeliner toe te voegen aan de look.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu nog een mooie lipstick en je look is compleet. Super glowy en heel natuurlijk! Ik hou van de strobing trend. En jij? Lijkt het jullie leuk als ik een video maak over de strobing trend? Ik kan me dan opmaken met deze producten en laten zien hoe ze op mijn gezicht staan. Let me know!

Love, Lieke xoxo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share

One thought on “ISADORA – THE STROBING TREND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.