IsaDora – Twist Up Matt Lips: Ruby, Vintage, Nude

Ik laat jullie vandaag 3 nieuwe lipsticks zien van IsaDora: de Twist Up Matt lipsticks! De kleuren die ik laat zien zijn rood en roze tinten. In deze post zien jullie ook hoe deze kleuren op mijn lippen staan. Ik ben erg benieuwd welke jij zou dragen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IsaDora, Twist Up Matt Lips – €13,95

Ik was zelf nog niet bekend met het merk IsaDora en was erg benieuwd naar de lipsticks. Deze lipsticks zouden voor een fluwelen, matte finish met een crèmig zacht gevoel op de lippen moeten zorgen. Let’s try!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Van links naar rechts zie je de kleuren Ruby Red, Vintage Pink en Nude Rose. De lipsticks hebben een zwarte huls en doen me aan een stift denken.

Ruby Red 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_5056

Ruby Red is een donkerrode kleur met een paarse ondertoon. Dit kleurtje doet me heel erg denken aan Rebel van MAC. Deze kleur is ideaal voor een feestje of diner! Pretty!!

Vintage Pink
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_5100

Vintage Pink is roze tint met een warme ondertoon. Wat een mooie lipstick zeg! Dit kleurtje geeft me echt al een summerfeeling. Vintage Pink is een everyday color.

Nude Rose
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_4860

Nude Rose is ook een roze tint, maar dan met een koele ondertoon. Dit kleurtje is heel makkelijk draagbaar. Prachtig! Vind je niet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hier zie je de swatches van de lipsticks. Tijdens het testen merkte ik dat ze heel makkelijk aanbrengen. In tegenstelling tot veel andere matte lipsticks glijden deze lipsticks makkelijk over je lippen. In de lipsticks zit een formule met veel hydraterende bestanddelen. Deze zorgen ervoor dat de lipstick goed blijft zitten zonder dat de lippen uitdrogen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het merk IsaDora heeft ook ontzettend leuke nagellakjes! Welk kleurtje zou jij kiezen?

Ik ben heel erg tevreden over de Twist Up Matt lipsticks. Ze brengen erg fijn aan en de kleuren zijn prachtig. Je shopt deze lipsticks in verschillende kleuren bij de Douglas voor €13,95 per stuk. Welke kleur zou jij graag dragen? Liefs, Lieke xxx

Share

11 thoughts on “IsaDora – Twist Up Matt Lips: Ruby, Vintage, Nude

    1. I agree! En ze brengen ook zo fijn aan! Had ik niet verwacht omdat het matte lipsticks zijn! Liefs

    1. Ja! Echt een aanrader om eens zo’n mooie lipstick aan te schaffen! Ze brengen heel erg fijn aan (in tegenstelling tot de meeste matte lipsticks haha..) Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.