Jojewelz – Sunny outfitpost + WIN!

Oh wauw! Ik heb hét coolste telefoonhoesje voor deze zomer gespot. Met flamingo’s & watermeloen, love it!! Deze laat ik jullie in mijn blogpost zien in combinatie met een gave outfit van Jojewelz. Kennen jullie die winkel al? Ik vertel jullie hier vandaag meer over. Lees snel verder!

jj7  jj6
Jojewelz, playsuit 


Jojewelz is een kledingwinkel in Hamont (België). Ze verkopen naast kleding ook hele leuke accessoires en bikini’s! Voor de meiden die niet in de buurt wonen, don’t worry want Jojewelz heeft een webshop! Ik spotte deze leuke jumpsuit. Ideaal voor een zomerse dag en ik vind hem zelf ook heel leuk te combineren met een bikini! Deze playsuit valt op maat.

jj1  jj4
Jojewelz, spijkerjasje 


Denim is de trend en daarom is een spijkerjasje echt onmisbaar in je garderobe. Dit spijkerjasje heeft een mooie wassing en is afgewerkt met pretty details. Zo is het bij de mouwen en onderaan wat gerafeld.

jj5

Bij de hals is het jasje afgewerkt met pareltjes en steentjes. Dit maakt het jasje uniek! Ik draag hier maat S. Je shopt dit spijkerjasje hier!

jj3  jj2
Marit Lemmens Photography

Dit is de hele look! Wat vinden jullie ervan? Ik vind het zo leuk!! En dan meer over mijn nieuwe telefoonhoesje.. Dit hoesje is van het merk My Jewellery. Het is een doorzichtig hoesje dat bedrukt is met vrolijke flamingo’s en watermeloenen. En guess what, je kunt dit hoesje nu 2x winnen!!

jj8

WIN 2X MY JEWELLERY IPHONE CASE
Ik mag 2 van jullie heel blij maken met zo’n fabulous iPhone case. Wat moet je doen?

Wat moet je doen?
1. Volg @liekebiemans en @jojewelz_hamont op Instagram of
Like Whatliekeloves en Jojewelz op Facebook
2. Laat een reactie achter welke vriendin je het hoesje ook gunt!

Extra kans? Abboneer je op mijn Youtube kanaal en abbonneer je op mijn blog!
De winnares wordt bekend gemaakt op dinsdag 31 mei. Goodluck girls!

Heb je zin gekregen om te shoppen? Met de code LIEKELOVES krijg je 10% korting op jouw aankopen! XOXO

Share

9 thoughts on “Jojewelz – Sunny outfitpost + WIN!

 1. Super leuk! En natuurlijk doe ik mee aan de winactie, ik heb al een reactie achtergelaten op instagram, maar bij deze nog een keer.
  Ik doe mee aan de winactie voor m’n zus en ik samen, mijn vorige iphone 6 heb ik laten vallen, en die viel helaas niet meer te maken :(! Nu ik mijn nieuwe iphone heb, wil ik die natuurlijk wel goed beschermen voor als die nog een keer valt. En met dit leuke hoesje gaat dat wel lukken denk ik!

  Xxxjes

 2. Super toffe winacties weer! Eigenlijk wilde ik dit hoesje zelf al gaan bestellen, maar toen zag ik je winactie op instagram, hoe leuk!! Het printje met flamigo’s en watermeloen geeft echt een zomers gevoel en dan is het ook nog zo lekker roze! Ik wil dit hoesje graag winnen voor mezelf en mijn beste vriendinnetje demi. Ze laat haat telefoon nog al vaak vallen, dus ik gun haar dit hoesje van harte!

  Liefs, Merel

 3. Oh noo hij is al uitverkocht in mn maat… ik had nl al gevraagd in een andere video welk jasje het was 😉 mooie outfit! Helaas geen iphone!

 4. Voor mijn liefste zus! Omdat ze altijd voor mij klaar staat, ondanks dat we soms ruzie hebben. En omdat dit hoesje super leuk en lekker zomers is! Like!

 5. Wat een super schattig zomers hoesje :-)!!! Die kunnen we wel gebruiken voor onze telefoons he Rita Carmel OConnor 😉 de mijne valt bijna uit elkaar :-P!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.