Jurkjescom interview eigenaresse Sterre Awater

Zoals de meeste van jullie wel weten is www.jurkjes.com mijn favoriete website voor de mooiste jurkjes. Ik heb al een aantal keer een fotoshoot voor ze mogen doen en word keer op keer verrast door de prachtige items die ze in hun collectie hebben. De eigenaresse achter dit bedrijf is Sterre Awater. Ik heb Sterre geïnterviewd om wat meer te weten te komen over het bedrijf en over Sterre.

sterre

Beautiful Sterre.. Isn’t she gorgeous?

Vertel eens over jezelf (even voorstellen)
Mijn naam is Sterre Awater, ik ben 22 jaar en ik woon in Nijmegen. In mijn vrije tijd rij ik paard en ik houd wel van een feestje 😀

Hoe is Jurkjescom ontstaan?
Ik merkte dat er weinig jurkjes waren die uniek zijn. Als ik in de stad liep zag ik vooral grote aantallen jurkjes tegen een hoge prijs en lage kwaliteit. Het leek mij zo leuk om zelf jurkjes uit te zoeken voor een webshop. Om dit te doen ben ik samen met mijn collega naar verschillende landen afgereisd om inspiratie op te doen en om te kijken wat de mogelijkheden waren. Daarna hebben we een lijst gemaakt met criteria waar een jurkje aan moet voldoen. Dit hebben we vervolgens proberen te vertalen naar onze webshop.

Waar staat jurkjes.com voor?
 Zelfverzekerdheid, sexyness maar ook klasse. Ik vind het GEWELDIG als vrouwen zich zelfverzekerd voelen door in een van onze jurkjes te lopen. Ik denk dat het daarbij belangrijk is om jurkjes te leveren van een goede kwaliteit en die lekker zitten. Ook wilden we graag dat vrouwen die onze jurkjes dragen uniek zijn. Daarom hebben wij een groot aantal jurkjes die nergens anders worden verkocht in Nederland en kopen we maar een beperkt aantal jurkjes in.

coco  sterre2
Naast dat Sterre een succesvolle webshop runt ziet ze er ook nog eens prachtig uit in haar jurkjes! Looking fab!

Draag je zelf vaak jurkjes?
Ik draag het liefst jurkjes (Gelukkig heb ik heel veel keuze ;-))  en als iets nieuw binnen komt ben ik ook de eerste die de jurkjes past haha. Maar ik loop ook graag rond in m’n chill-outfit op kantoor: een legging, shirt en sneakers. Ohja, en een knot op m’n hoofd.

Hoe ziet jouw perfecte dress eruit?
Mijn perfecte dress is toch wel een little black dress! Het hangt natuurlijk ook een beetje af voor welke gelegenheid. Voor een feestje neig ik snel naar ‘sexy’ maar voor een dinertje voor ‘classy’.  Het belangrijkste vind ik dat de jurk lekker zit: ik wil niet de hele tijd de jurk naar beneden hoeven trekken of me zorgen maken dat de jurk teveel laat zien. Ziet er niet zo charmant uit en bovendien maakt het je onzeker.

Wat zou je nog willen bereiken in de toekomst?
Ik zou graag de webshop willen vertalen, zodat ook vrouwen vanuit bijvoorbeeld Duitsland bij ons een jurkje kunnen bestellen. Ook zou ik graag nog dichter bij de klanten komen te staan, ik vind het onwijs leuk om close te zijn met hun.

Vastleggen in volledig scherm 7-9-2015 190614.bmp
Hebben jullie Sterre en mij al gespot op de homepage van Jurkjes.com?

Ik vond het ontzettend leuk om Sterre te interviewen en zo meer te weten te komen over haar en haar bedrijf. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden! Laat het vooral hieronder weten. Heb je nog meer vragen? Dan kun je ze natuurlijk altijd hieronder stellen.

jurkje3 jurkje1 jurkje2

Hier nog wat LBD inspo! Wat is jou fav? Ik vind ze alle 3 echt prachtig.
Psssst.. Met de code LIEKELOVES shop je jou jurkjes met 10% korting! XOXO

Share

6 thoughts on “Jurkjescom interview eigenaresse Sterre Awater

  1. Ik ben een echte fan van jurkjes.com en shop ook graag daar Sterre is een jonge meid maar al zo succesvol en prachtig om te zien! Ik ben benieuwd naar de najaarscollectie, hoop op jurkjes die ook geschikt zijn voor het winterse klimaat

  2. Klantvriendelijkheid++! Via de mail heb ik veel informatie gehad over de jurkjes zodat ik tot de beste keuze kon komen. Ben helemaal gelukkig met Alba en Lucia!!! & er staan nog zoveel leuke jurkjes op mn wishlist..

  3. Super leuke interview Lieke van jurkjes.com.
    Respect voor Sterre Awater,
    op haar leeftijd dit al heeft en zo goed doet. De jurken zijn echt prachtig, het liefste wil je ze allemaal in de kledingkast. Nummer 2Omg, die jurk wil ik hebben. Ik ga die zeker bestellen! Love it. Dat het haar goed gaat in de toekomst, mooie jurken nog gaat ontwerpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.