LASCANA – STERREN BADJAS

Sterretjes maken alles zoveel leuker! Ben jij net als ik dol op sterrenprint? Dan heb ik een super gave badjas voor je gevonden! You’re gonna love it! Kijk je mee?

Als ik de deur niet uit hoef en een dagje lekker thuis ben draag ik het liefste iets wat comfortabel zit. Ik kies dan vaak voor een joggingpak of een makkelijk jurkje. Maar sinds kort is de badjas mijn favoriet! Ik heb laatst namelijk echt een hele toffe badjas geshopt bij Lascana. Deze is helemaal zwart vól met witte sterren. Hij is zó zacht (hallo aaigehalte!) en zit ook nog eens súper comfy. Love it!

Je knoopt de badjas dicht met het zwarte koord dat er omheen zit. De badjas valt gewoon op maat en is te bestellen van maat 32 t/m maat 46. Ik vind het ideaal om deze thuis aan te hebben als ik een werk of chill dagje heb. Ook neem ik hem graag mee naar de sauna of naar het zwembad. Heb jij al zo’n fancy badjas? Je kunt bij Lascana ook terecht voor nachtmode en prachtige bikini’s. Dus ga je nog op vakantie? Of heb je gewoon lekker zin om te shoppen? Check dan vooral even hun site!

   

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze sterren badjas vinden. Is dit iets wat jij zou dragen? Let me know!

Love, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.