Sleek Bronze Block Light + Blush Rose Gold

Make-up, ik hou er van! Lekker tuttebellen en nieuwe make-up & looks uitproberen! Vandaag ga ik jullie de Blush Rose Gold en het Bronze Block Light van Sleek laten zien. Ik heb al veel gehoord over de producten van Sleek, maar ik heb ze zelf nog nooit uitgetest.

IMG_6650  IMG_6651

Hier zie je het Bronze Block Light en de Blush Rose Gold. Het Bronze Block is ook verkrijgbaar in de kleur dark. Ik ben met name heel erg benieuwd naar de blush in de kleur Rose Gold. Dit omdat ik hier al veel over gehoord en gelezen heb & hij lijkt me prachtig! Let’s see..

IMG_6656  IMG_6655
Blush: Rose Gold, Sleek 

Woew pretty! Is het geen plaatje? Dit is de Blush Rose Gold van Sleek. De blush is sterk gepigmenteerd en heeft een mooie warme kleur. Hij bevat een subtiele gouden glitter, daar hou ik wel van! Ik zou deze blush zeker aanraden, hij geeft een mooie warme kleur op je wangen en heeft een goede pigmentatie. Je shopt dit mooie item voor slechts €5,95.

IMG_6658  IMG_6657
Bronze Block: Bronze Block Light, Sleek 

Dit is het Bronze Block Light van Sleek. Het Block zit net als de blush in een mooi zwart doosje verpakt. Het doosje heeft een spiegeltje en is handig in gebruik. Het Bronze Block bevat 4 kleuren: een roze tint, donkerbruine tint en twee lichter bruine tinten. De donkere kleuren worden gebruikt om de huid een mooie bruine gloed te geven en de lichtere kleuren verlichten op een natuurlijke wijze de huid. De bronzer is minder goed gepigmenteerd dan de blush, dat is jammer. Ik vind hem na een paar keer doen wel heel erg mooi staan. Je shopt dit product voor €9,50.

IMG_6664  IMG_6659
Swatches..

Hierboven zie je een foto met de swatches, helaas zie je deze niet helemaal goed. Misschien is het leuk om een keer een make-uplook te maken met deze items? Let me know! Ik ben verrast door deze mooie producten van Sleek. Prijs-kwaliteit vind ik super! Allebei de doosjes zijn heel erg handzaam & ik wil ze daarom ook in mijn tas stoppen (super handig voor onderweg). Ready to go!

Wat vinden jullie van deze make-up? Zou je het zelf aanschaffen?

Share

One thought on “Sleek Bronze Block Light + Blush Rose Gold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.