VIDEO: Lookbook Spring 2016

YAY!! Mijn eerste lookbook staat online op Youtube! Omdat het lente is heb ik verschillende outfits samengesteld die lente proof zijn. Ik heb hier een filmpje van gemaakt & deze video kun je hieronder bekijken. Ook vertel ik nog kort wat over de 5 outfits! Wat is jouw favoriete look?

Ik ben heel erg benieuwd wat je van mijn eerste lookbook vindt! Heb je tips voor mijn volgende lookbook? Laat dat dan zeker weten. Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal en duimpjes omhoog!

Look 1: Cute Pink
lb3  lb4

Ik draag hier een lichtroze jasje met snake print van Delousion. Daaronder draag ik een mooi wit jurkje van KiimS. Ik maak de outfit af met een zonnebril van Minqies, tas van Paul’s Boutique en Pink Sneakers van Est1842. Lees hier meer over deze outfit!

Outfit 2: Lady in Red
lb9  lb10

Red it is! Dit leuke setje bestaat uit een top met cut-out details en een snoezig rokje. Het setje is van het merk Malifisent. Ik heb de outfit afgestyled met gouden sieraden en sneakers van Est1842.

Outfit 3: Make a Statement
lb5  lb6

De zwarte blazer en het witte shirt hebben beide gouden details (love that)! Deze items zijn van het merk KiimS. Het rokje heb ik een hele tijd geleden gekocht en ik weet helaas niet meer waar.. Het kleine tasje dat ik bij de outfit draag is van By LouLou en de overknee laarzen zijn van Sacha Shoes.

Outfit 4: Ready for spring!
lb8  lb7

Oh, wat ben ik dol op deze outfit! De grijze off-shoulder top en de lichtblauwe it-bag zijn beide van het merk Delousion. De witte rok is van Josh V en de dalmation sneakers zijn van Est1842. Je kunt hier meer lezen over deze ouftit.

Outfit 5: Classy in Black
lb2  lb1
Marit Lemmens Photography

Dit is het jurkje Lola van Jurkjes.com. Ik draag dit prachtige jurkje in combinatie met de overknee laarzen van Sacha Shoes. Je kunt in deze blogpost meer foto’s van dit jurkje zien. Ook vertel ik jullie in die post meer over mijn haar! Dus neem daar ook zeker even een kijkje.

Ik ben heel erg benieuwd wat je van mijn Spring Lookbook vindt! Wat is jouw favoriete outfit? Let me know! Love, Lieke xoxo

Share

4 thoughts on “VIDEO: Lookbook Spring 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.