L’Oréal La Palette Nude 

L’Oréal komt met een nieuw palette: La Palette Nude. Dit palette was al verkrijgbaar in verschillende landen, maar komt nu dan ook eindelijk naar Nederland! Ik ben gek op nude paletten en ben dan ook heel benieuwd naar deze.
   

Het palette zit een een zwart glanzend doosje. En heeft een fijn compact formaat. Let’s see what’s inside!

 
Wat een mooie nude tinten, love it! Het palette bestaat uit 10 tinten waarmee je eindeloos kunt variëren en verschillende looks mee kunt maken. De kleuren variëren van licht tot donker en van glanzend tot mat. Wat ik heel fijn vind is dat er een spiegel in het doosje zit. Ook zit er een tweezijdig dun foamkwastje met aan een zijde een blend kwastje.

 

Kijk nou wat een plaatje! Nu nog testen of de kleuren ook daadwerkelijk goed afgeven en of de pigmentatie goed is. Hier onder vind je wat swatches.

 

Zoals je ziet ben ik nog geen queen in het maken van swatches. Ik vond dat de kleuren ook best moeilijk afgaven. Hierna heb ik een ooglook gemaakt met dit palette. De kleuren gaven op het oog wel mooi af en hebben een goede pigmentatie. Ik ben dan ook heel tevreden over dit palette en zou hem jullie zeker aanraden!

La Palette Nude kost €19,95 en is vanaf 30 augustus (overmorgen) verkrijgbaar! 

Wat vinden jullie van dit palette? Ga jij ‘m kopen? Liefs

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.