MAC – Amber Times Nine eyeshadow palette

Let’s shine girls! Ik ben helemaal in love met mijn nieuwe oogschaduw palet van MAC. Amber Times Nine stond al een hele tijd op mijn wishlist en ik kon het dan ook niet laten om hem te kopen. Dit palet bestaat uit allerlei prachtige bruin- en goudtinten en ik vertel jullie er graag meer over!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kijk nou wat een plaatje.. Hier word je toch helemaal blij van! Ik wel in ieder geval.. Amber Times Nine bevat 9 bruine / gouden tinten. Ik hou ervan om mijn ogen met neutrale tinten op te maken en daarom is dit palet ook echt wat voor mij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hier zie je de kleuren wat beter. Van linksboven naar rechtsonder zie je de kleuren: Cozy Grey, Kitties, Georgia Peach, Rice Paper, Creative Copper, Cork, Do’nt Tell, Aromatic, Pepper please. Mijn voorkeur gaat meteen uit naar de lichtbeige glanzende kleur Kitties, de gouden shimmer kleur Creative Copper en de bruine / taupe kleur Do’nt Tell.  Tijd om te swatchen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals je kunt zien hebben de donkere kleuren het meeste pigment. De lichtere kleuren zijn wat moeilijker te zien op mijn arm. Maar ik heb wel al gemerkt dat ik er hele mooie ooglooks mee kan maken! Het is dan gewoon een kwestie van vaker aanbrengen en daarna mooi in blenden. Ik vind het erg leuk dat er zowel matte als glitter oogschaduws in dit palet zitten. YAY! Dit is zeker een mooie toevoeging aan mijn make-up stash.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit palet is verkrijgbaar in verschillende tinten. Dus hou je niet zo van bruintinten? Dan kun je natuurlijk een andere kiezen! Burgundy Times Nine vind ik zelf ook heel erg mooi. Daar zitten zowel bruin- als roze/paarstinten in #wishlistmaterial. De paletten kosten €39,00 per stuk en zijn o.a. te koop bij de Douglas.

Wat vind jij van Amber Times Nine? En wat is jouw favoriete kleurtje?

Love, Lieke xoxo

Share

One thought on “MAC – Amber Times Nine eyeshadow palette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.