Marit Lemmens Photography – WIN een shoot voor jou & je BFF!

Vandaag staat er weer een leuke outfit voor jullie klaar met items van Jurkjes.com, By LouLou & Sacha Shoes. De foto’s zijn gemaakt door Marit van Marit Lemmens Photography! Ik mag 2 van jullie binnenkort heel blij maken met een fotoshoot bij Marit. Lees snel hoe je kans maakt!

IMG_3680  IMG_3677  IMG_3675
Jurk: Jurkjes.com, Brigitte     –     SLB: By LouLou     –     Laarzen: Sacha Shoes

De jurk die ik draag is van Jurkjes.com. (Absoluut mijn favoriete website voor jurkjes!) Gisteren heb ik daar ook weer een super leuke fotoshoot gehad (& filmpje opgenomen!). Maar binnenkort meer daarover! Deze witte warme jurk heet Brigitte. De jurk is gemaakt van zacht stof en voelt daardoor heerlijk aan. Hij heeft een mooie kol en valt wat oversized. Ik raad je daarom ook aan om een maatje kleiner te nemen! Brigitte kost €59,95 en is heerlijk warm voor de winter! Met de code LIEKELOVES krijg je 10% korting!

IMG_3696  IMG_3698
IMG_3699  IMG_3700

De SLB (Smart Little Bag) die ik draag is voorzien van leopard print waar ik helemaal weg van ben! Deze beauty is van het merk By LouLou en deze SLBXL Wild Jaguar is te shoppen voor €99,95. De outfit heb ik afgemaakt met mijn favo overknees van Sacha Shoes! Er zijn weer een heleboel nieuwe items bijgekomen in de webshop van Sacha. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

IMG_3720  IMG_3710  IMG_3703
Marit Lemmens Photography

Zoals ik al vertelde zijn deze foto’s gemaakt door Marit van Marit Lemmens Photography. Marit is sinds een tijdje mijn fotografe & she’s doing a great job!! Je maakt nu kans om samen met je BFF (of lover/huisdier/iemand uit je familie etc.) een fotoshoot te winnen!! De fotoshoot zal plaatsvinden in de buurt van Eindhoven. Over de locatie valt natuurlijk te praten! Lees hieronder snel wat je moet doen!

WIN EEN FOTOSHOOT VOOR JOU EN JE BFF!
1. Volg Whatliekeloves & Maritlemmensphotography  op Facebook
of volg @liekebiemans en @maritlemmensphotography
2. Laat een reactie achter met wie je de shoot graag zou willen winnen & waarom!

Extra kans? Abonneer je op mijn blog! Dat kan door je e-mail in te vullen rechts op de homepage 🙂
De winnaars worden woensdag 18 november bekend gemaakt! Goodluck – xxx – 


Share

15 thoughts on “Marit Lemmens Photography – WIN een shoot voor jou & je BFF!

 1. Jaaaa! Onwijs leuk, mijn vriend en ik willen al heel lang een shoot samen en dit zou onze kans zijn, wij hopen echt ontzettend dat we deze kans krijgen. Liefs! X

 2. Enorm gaaf!!! Ik doe heel graag mee omdat ik al een poosje leuke foto’s weer wil maken maar helaas lukt mij dat niet alleen met een selfiestick 😉 duimen maar!!!

 3. Wauw vanaf nu een vaste bezoeker van je blog! Prachtig mens met hele leuke posts! En wauw wat lijkt het mij gaaf om een fotoshoot te winnen! Nog nooit deze kans gekregen dus grijp hem met beide kansen!

 4. Eindhoven is perfect om een leuke fotoshoot te doen.
  Ik zou ontzettend graag eens een leuke foto van mijn lieve vriend en mij hebben. Meestal staat een van de 2 er niet leuk op… en houden we al gauw op met de pogingen…
  Zou een mooi cadeau voor hem zijn… de 29e is hij jarig.

 5. Ik zou heel graag een fotoshoot met mijn vriend willen omdat het ons vaak niet lukt om allebei leuk op de foto te staan.. Misschien lukt het Marit wel om ons leuk op de foto te zetten☺️

 6. Wauw! Heel graag met mijn 2-ling zus Anne! ♡ we hebben geen recente foto en zouden onze ouders erg blij maken met een nieuwe foto van ons!

 7. Heb al een comment achter gelaten bij Marits instagram voor de fotoshoot maar toch ook nog een reactie hier! Je jurk is geweldig, ben al tijdje opzoek naar zo’n jurk 🙂 snel naar jurkjes.com dus!!
  Ik zou graag de fotoshoot met m’n vriendinnetje Lein willen doen omdat ik haar wil laten zien wat voor mooie meid ze is!

 8. Super leuk zo’n fotoshoot met je bff ik zou graag deze fotoshoot willen winnen net mijn bff/sis/Twin Lotte omdat ze gewoon alles voor me is en het lijkt ons echt super leuk om een fotoshoot te doen! ❤️

 9. Hey Lieke,

  Ik wil heel graag een fotoshoot met mijn BFF/twin/best/taartje/crêpe Thari omdat ze heel belangrijk is voor me. I love her

  Hester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.