Maybelline – Vivid Matte Liquid Retro Red & Electric Pink

Rebel Red of Electric Pink? Voor welk kleurtje ga jij? Maybelline komt met 10 nieuwe Vivid Matte Liquids. Ik laat jullie vandaag een fel roze en een knal rode tint zien. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze kleurtjes en probeer ze dan ook meteen uit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals de naam al zegt zijn de Vivid Matte Liquids vloeibare lipsticks met een matte finish. Matte laquers zijn op het moment super hot. Ik ben zelf ook dol op een matte finish. How about you?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maybelline, Electric Pink – €6,99

Het roze kleurtje trekt me (as usual) het meeste aan. Ik ben dol op roze tinten en dit knalkleurtje kan wel eens een musthave lipstick voor de zomer zijn! Let’s try! De lipstick brengt erg makkelijk aan en droogt mooi mat op. De lipstick is op mijn lippen wel wat minder knal dan in de verpakking, maar dit vind ik niet storend. Yes, dit is een mooi kleurtje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maybelline, Retro Red – €6,99

Dan de rode! Ik vind zelf dat rode tinten mij altijd wat minder mooi staan. Hier ben ik zelf dan ook altijd wat minder enthousiast over. Maar eerlijk is eerlijk, deze lipstick heeft een mooi effect op de lippen. Deze heeft naar mijn mening wat meer pigment dan de roze en verdeelt ook makkelijk over de lippen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals je misschien wel al had verwacht is de kleur Electric Pink mijn favoriet! Welk kleurtje vind jij het mooist? Ik vind dat de lipsticks heel fijn aanbrengen en ze voelen ook fijn aan op je lippen. Ik heb soms met matte lipsticks dat die wat uitdrogen, maar dat doet deze niet. Een nadeel van deze lipstick is wel dat hij af geeft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Vivid Matte Liquids kosten €6,99 per stuk en zijn te koop bij verschillende drogisten (Kruitvat bijvoorbeeld). Wat vind jij van deze kleurtjes?

Liefs, Lieke – xxx –

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Share

One thought on “Maybelline – Vivid Matte Liquid Retro Red & Electric Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.