Mi Moneda – Picante Peach Bracelet

De maand december is vandaag begonnen! Een maand vol cadeautjes en gezelligheid. Deze maand vieren we Sinterklaas, Kerst (& mijn bday, YAY!) Heb jij verlanglijstje al klaar voor 5 dec en Kerst? Ik geef jullie graag een hele mooie cadeautip.. Mi Moneda heeft namelijk een prachtige nieuwe collectie! Deze collectie bestaat uit kettinkjes, hangertjes, armbanden en oorbellen. Mijn favoriet is de Picante Peach Bracelet. Deze laat ik jullie graag zien!

IMG_5610  IMG_5615
Mi Moneda, Picante Peach Bracelet – €99,00

Mi Moneda staat vooral bekend om haar lange kettingen met munten. Kort geleden ontdekte ik dat dit sieradenmerk ook armbanden en oorbellen verkoopt. En wauw.. wat een mooie! De sieraden van Mi Moneda zijn helemaal mijn smaak! De nieuwe collectie bestaat uit verschillende soorten munten die bij de kettingen passen, leuke kettinkjes met een quote, armbanden en oorbellen. De meeste ontwerpen zijn verkrijgbaar in het zilver, goud of rosé goud.

IMG_5774

So gorgeous.. Mijn oog viel meteen op deze armband, de Picante Peach Bracelet. Hij is ook verkrijgbaar in het zilver en goud. Zelf draag ik heel erg veel goud, maar ik wilde eens wat anders proberen en koos daarom voor rosé goud. De armband is gemaakt van stainless steel en bezet met glinsterede Swarovsi steentjes. Oh, Iove the sparkle! Je shopt de Picante Peach Bracelet voor €99,00.

IMG_5764

Ik heb de armband hier gecombineerd met mijn rosé gouden horloge van My Jewellery. Nu nog een mooi rose gouden ring en oorbellen erbij en de look is compleet! Ik weet dus al wat ik op mijn wishlist ga zetten voor de maand december ;)! Weet jij het ook? Neem snel een kijkje op de website van Mi Moneda voor heeeel veel mooie spulletjes!

IMG_5755  IMG_5755  IMG_5755
Marit Lemmens Photography

Wat vind jij van deze armband? Zou je hem zelf ook dragen? En hoe zou je hem combineren?

Liefs, Lieke XOXO

Share

One thought on “Mi Moneda – Picante Peach Bracelet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.