Mylittl Lace croptop + kimono

Via social media had ik jullie al een sneakpeak gegeven van de prachtige items van Mylittl. Ik ga jullie de lace croptop Ivory en de kimono laten zien.

  
  

Dit is de Lace croptop Ivory. Croptops zijn deze zomer helemaal hot en daarom mag deze beauty ook niet in jou kast ontbreken! Ik draag de top hier off-shoulder, maar je kunt hem natuurlijk ook normaal dragen. Je kunt de top leuk combineren op een shortje of een mooie maxi-skirt. De top is nu in de aanbieding van €27,95 voor €19,95. Je shopt ‘m hier.
  
  

Hier draag ik de kimono Lace Boulevard. Het is een echte eyecatcher. Ik heb de kimono hier gecombineerd met de Lace croptop Ivory en een leuk spijkershotje. De look heb ik afgemaakt met gouden sieraden. Deze kimono is nu in de sale van €39,95 voor €30,00. Je shopt ‘m nu hier.

  

De kimono is ook ideaal om te dragen over je bikini! Met deze kimono loop je helemaal fashionable over het strand!

Shop deze (of andere leuke items) nu op www.mylittl.com en krijg 20% korting met de code LIEKELOVES! Happy shopping girls!

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.