New shoes! Nike Kaishi Leopard 

Van nieuwe schoenen worden we allemaal vrolijk toch? Ik ben echt gek op schoenen: sneakers, slippertjes, hoge hakken je kunt me er ontzettend blij mee maken. Tegenwoordig draag ik steeds meer sneakers. Ik was aan het rondneuzen op de webshop van Nelson Schoenen en mijn oog viel op super gave sneakers van NIKE met een panterprint. Ik wil ze graag aan jullie showen.

 

Dit is mijn nieuwe aanwinst. De NIKE KAISHI dames sneaker. Zoals sommigen van jullie misschien al weten ben ik gek op panterprint. Deze schoenen zijn dan ook echt wat voor mij!

 

De schoenen zitten echt heerlijk!! Ze sluiten heel mooi aan en ze lopen super fijn. De schoen is voorzien van DRS (Dual Ride System) waardoor de zool schokabsorberend is. Ook ademt de schoen heel goed.

  

Deze beauties zijn verkrijgbaar bij Nelson Schoenen voor €79,99. Ik zou je wel adviseren om een maatje groter te bestellen dan normaal! Ik draag normaal maat 39 en heb hier maat 40 aan.

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van deze schoenen vinden! Ik ben in ieder geval helemaal in love! Xoxo

Voor meer leuke sneakers klik hier!

 

One thought on “New shoes! Nike Kaishi Leopard 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.