OHLALA! – ROSÉ GOLD RING + WIN!

OHLALA! Ik ben dol op sieraden en mix and match heel erg graag. Bij Ohlala! kun je jouw eigen ring samenstellen, that sounds good to me! Ga je voor (rose) goud, zilver of kies je voor een mix? Ik laat jullie vandaag mijn creatie zien en heb een super gave giveaway voor jullie. Lees snel verder, doe mee & WIN!

oh6

De ringen van Ohlala! zijn gemaakt van het fijnste staal met een laagje 18 karaats (rose) goud of chocolate gold. Wat ik zo leuk vind aan dit merk is dat je dus je eigen ring kunt samenstellen. Zo kun je kiezen voor verschillende modellen en designs. Er zijn ook ringen met stenen en die stenen kun je makkelijk vervangen door andere stenen. Zo kun je dus een ring ontwerpen naar jouw persoonlijke smaak. Op de website van Ohlala kun je alle ringen en stenen bekijken. Je vindt hier ook de prijzen per ring! Deze variëren tussen de €6,95 en €49,95.

oh5

Ik hou zelf heel erg van rose goud en heb daarom ook voor een ring in die tint gekozen. Ik draag hier 5 verschillende kleine ringen bij elkaar en deze vormen samen een bredere ring. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de ringen apart te dragen, dat is ook heel erg leuk!

oh1  oh2oh3

De outfit die ik draag bestaat uit een bruine top van Ana Alcazar. De top is hooggesloten en voorzien van een mooie print. Daaronder draag ik een suede look rokje van Sisters Point. Ik maak mijn outfit af met sleehakken van La Strada, een fancy zonnebril en mijn tasje van Michael Kors met fluffy sleutelhanger van Josh V. Wat vinden jullie van deze look?

oh7

Ik heb een super leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk iemand blij maken met een set van 3 prachtige ringen van Ohlala! Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg @liekebiemans en @Ohlalajewels op Instagram
Of like Whatliekeloves en Ohlala! op Facebook
2. Laat in een reactie weten dat je meedoet!

Extra kans? Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
De winnares wordt bekend gemaakt op 14 september. Heel veel succes lieverds!

Love, Lieke xoxo

oh4
Marit Lemmens Photography

Share

11 thoughts on “OHLALA! – ROSÉ GOLD RING + WIN!

  1. Vroeger was ik 100% fan van zilver. Maar tegenwoordig ga ik àltijd voor rosé! Ook voor woonaccessoires vind ik het een mooie kleur. Ik zou er in ieder geval heel blij mee zijn!

  2. Wauuw! Wat een leuke outfit, en die ring wow… Ik heb een obsessie met rose goud tegenwoordig, zo moooi! Ik zou wel heel erg blij woorden van een setje met rose gouden ringen dus ik doe graag mee 🙂 Ik heb alle stapjes gevolgd, liefs Kim

  3. WOW! Wat een leuke ringen heb je uitgezocht! Ik doe graag mee als ze 18 karaat goud hebben mag ik ze namelijk ook dragen: Joehoe…. (ben helaas allergisch voor niet echte sieraden…). Dus wie niet waagt die niet wint en wie weet staat het geluk een keer aan mijn zijde (volg je al lang via FB, Youtube, Insta 😉

  4. Ik was nog niet bekend met dit merk maar ziet er super mooi uit! Sieraden die je op deze manier kunt personaliseren vind ik altijd leuk, weet je bijna zeker dat je iets unieks draagt! De rose gouden variant heeft mijn voorkeur, lijkt me het mooist met bijvoorbeeld een pastelkleurig steentje! Ik doe mee 🙂 x

  5. Ik doe ook mee! Ik vind het heel leuk om sieraden te dragen. Er kan altijd nog wat bij. Ik heb alle stappen gedaan. Groetjes van Marina.

  6. JAA super tof ik doe mee! Hele mooie ringen en leuk dat je zelf wat kunt samenstellen. Uiteraard vind ik jouw combi erg geslaagd, ik houd van dezelfde stijl! <3 Ik vind het leuk om ringen af te wisselen en heb momenteel veel dezelfde om dus zou leuk zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.