OUTFIT INSPO: VELVET GREY & BLACK

Fall is here! Tijd om je kast te vullen met nieuwe outfitjes. Ik heb vandaag een nieuwe outfit inspo blogpost voor jullie. In deze post laat ik jullie een van mijn favo fall/winter lookjes zien. Kijk je gezellig mee?

Oh, wat hou ik van deze look! Black is always a good idea. Ik draag hier een zwart lakleren rokje met zilveren details. Dit rokje is echt een musthave voor het najaar. Ik vind ‘m zo mooi en makkelijk te combineren! Op het rokje draag ik een grijs t-shirt en een grijze velvet top met zwarte details. Al deze items zijn van JOSH V. Wat vinden jullie van deze look?

 

Om mijn outfit af te maken draag ik mijn zwarte overknees van Sacha Shoes en een mooie bijpassende tas van Duifhuizen van het merk Love Moschino. De tas is zwart met zilveren details. Op het hengsel staat met dikgedrukte letters: LOVE MOSCHINO. Deze tas matcht erg goed met mijn outfit omdat daar ook zilveren details in terug te vinden zijn. Love it!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit lookje vinden! Is dit iets wat jij zou dragen? Ik ben benieuwd!

Liefs, Lieke xoxo

Share

One thought on “OUTFIT INSPO: VELVET GREY & BLACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.