Outfitpost – Casually with a touch of blue + WIN!

Vandaag laat ik jullie een outfitje zien dat ik de laatste tijd erg graag draag! Casually white with a touch of blue, love that. Deze outfit bestaat uit een gave denim jeans, gecombineerd met een witte top met cut out details en white shoes. Is dit iets voor jou? Ik ben benieuwd! Ohja, lees vooral even verder tot onderaan want ik heb weer een leuke winactie voor jullie!

b3  b4

Dit is een makkelijke everyday outfit. Casual, maar door de details als de spetters op de broek en de fluffy sleutelhanger aan de tas krijgt deze outfit net dat extra’s.

b6
b8  b7

De schoenen die ik hier draag zijn van het merk Keds. Het zijn stoffen witte sneakertjes met een hoge platformzool. Ik ben dol op die platform zool!! Mijn schoentjes zijn nu nog super clean, ik ben benieuwd hoe lang dat zo blijft. Maar omdat ze van stod zijn is het makkelijk om deze in de wasmachine te doen, dat is fijn. Je shopt deze leukies al voor €49,95!

b10  b9

Mijn top is van Loavies, and I love this one!! Ik heb deze top al veel gedragen, want ik vind hem ontzettend leuk. De rafeltjes aan zowel de voor- en achterkant zijn leuk en en big love for the cut out details bij de schouders.

b2

Wil je even wat anders dan een gewone denim jeans? Ga dan voor deze hippe Ruben jeans van Labee. Deze is voorzien van witte verfspetters en gaten, met deze broek val je wel op! Ik hou ervan! Omdat de broek vrij druk is heb ik er wel voor gekozen om hem te combineren met rustigere items.

b5
Marit Lemmens Photography

Zoals ik wel al vaker zeg: accessoires maken je outfit af! Ik draag hier een lichtblauw Delousion tasje in combinatie met een faux fur Josh V sleutelhanger. So gorg!

b12

WIN WIN WIN

Deze heerlijke geur van Labee! Wat moet je doen?

Wat moet je doen?
1. Like Whatliekeloves en Labee op Facebook
Volg @liekebiemans en @labeehq op Instagram
2. Laat in een reactie weten dat je meedoet!

Extra kans? Abboneer je op mijn Youtube kanaal en laat een reactie achter onder een van mijn video’s!

De winnares wordt bekend gemaakt op 22 augustus. Goodluck!!

Kiss, Lieke – xxx –

Share

9 thoughts on “Outfitpost – Casually with a touch of blue + WIN!

 1. Wat je in je foto rechtsboven aan hebt vind ik een nog veel mooier voorbeeld van Casual white with a touch of blue! Dat is iets wat ik zelf ook aan zou trekken. 🙂

  Ik doe graag weer eens mee aan je winactie! Ik volg alle kanalen waar je om gevraagd hebt. Het Labee Facebook linkje klopt trouwens niet, die verwijst naar een Aziatisch vrouwtje. 😉 Dit is volgens mij de goede link: https://www.facebook.com/Labeefashion/

 2. Ik doe weer mee! Super leuke winactie. Ik ben erg benieuwd naar de geur:)
  Je outfit is weer te leuk zoals altijd!! Ik volg je al een tijdje op alle kanalen hoor, met plezier.
  Liefs, Immee

 3. Wat een toffe outfit! Die broek is geweldig! Ook een heel toffe winactie, dus ik doe graag mee. Ik heb overal alle stapjes gedaan.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982, YT Tamara TS)

 4. Het staat je zoals altijd weer goed 🙂
  Een geurtje komt bij mij in een warm nestje terecht! Ik doe graag mee en heb alles gedaan en volg je op YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.