Outfitpost – Denim Dungaree

De denim dungaree is terug van weggeweest. Overal zie je weer tuinbroeken in verschillende varianten. Zo heb je ze met lange of korte broek en in een donkere of lichte kleur. Met of zonder print, het kan allemaal. Ik laat jullie in deze blogpost zien hoe ik een tuinbroek zou dragen en ben erg benieuwd wat jullie van de look vinden!

bo5  bo4

Ik draag hier een damaged dungaree van de webshop Miniqes. De tuinbroek is gemaakt van een lichte spijkerstof en is voorzien van een damaged look op de benen. Ik vind het zelf heel leuk om de broek onder om te slaan, dit geeft een speels effect.

bo6
bo9  bo8

Zoals je kunt zien heb ik de tuinbroek gecombineerd met een lichtroze blouse. De blouse is gemaakt van een lichte see-trough stof. De combinatie vind ik zelf heel erg leuk! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een witte blouse, dat is altijd goed. Als het wat warmer is kun je ook een witte top met korte mouwtjes dragen. Om het roze van de blouse terug te laten komen in mijn outfit heb ik gekozen voor rose gouden schoenen van Est1842.

bo3

Bij deze outfit draag ik een heleboel accessoires: mijn gouden sieraden, een cute tasje van My Isabelli en een hoed van Ale-hop.

bo1  bo2

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van de dungaree vind. Zou jij ‘m dragen? Je shopt deze Denim Dungaree nu in de SALE bij Minqies van €54,95 voor €29,95.

Liefs, Lieke

bo7
Marit Lemmens Photography

Share

2 thoughts on “Outfitpost – Denim Dungaree

  1. Staat je leuk! Zelf wil ik eigenlijk wel een dezelfde hebben, maar dan met korte pijpen. Die is ook erg leuk & fijn voor op vakantie namelijk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.