OUTFITPOST – FLUFFY FALL COAT

De blaadjes vallen volop van de bomen: het is herfst! Trek je winterjas maar weer uit de kast, want brrr die hebben we nodig met dit koude weer. Ben je nog op zoek naar een nieuwe jas voor dit najaar? Dan heb ik een super leuk fluffy model voor je. Mijn nieuwe jas is van de winkel Gesponnen Suiker en is héérlijk warm!

fa3 fa2 fa5
Glamorous, Fluffy Coat – €149,95

Oh so fluffy! Mijn nieuwe winterjas van het merk Glamorous is superfluffy and I love it! De jas is gemaakt van faux fur en is gemeleerd beige en grijs. Aan de zijkant van de jas zitten steekzakken en hij is makkelijk te sluiten d.m.v. een knoop. Zelf vind ik het heel tof om de jas open te dragen, maar als het wat kouder wordt doen we ‘m natuurlijk dicht!

fa6
Marit Lemmens Photography

De jas is te koop voor €149,95 bij Gesponnen Suiker. Ik ben zelf heel erg blij met mn warme fluffy coat en voel me er net een beertje in (haha!). Wat vind jij van deze jas? Zou jij ‘m dragen?

Love, Lieke xoxo

Share

4 thoughts on “OUTFITPOST – FLUFFY FALL COAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.