Outfitpost – Oh so fluffy!

I like fluffy, how about you? Er staat een nieuwe spring proof outfitpost voor jullie online met een fluffy coat. De outfit die ik draag bestaat uit lichte tinten en is daardoor ideaal voor deze tijd van het jaar!

f4  f5
Coat, Style Butler

Terwijl heel veel girls het liefst voor zwart gaan, ga ik het liefst voor de nude/roze tinten. Als ik aan het shoppen ben met vriendinnen merk ik dan ook dat zij vaak naar de donkere kleding lopen en ik weer voor de lichte kleurtjes ga. Hangt er een furry item tussen? Dan kan ik het ook zeker niet laten om deze even te passen!

f3

Toen ik deze prachtige jas zag, was ik dan ook meteen verkocht. Deze jas is van het Deense merk Stylebutler. De jas is van binnen mooi gevoerd en is van hele goede kwaliteit. De oudroze kleur past ook helemaal bij mij, love it!

f1  f2

Ik heb de jas gecombineerd met een crème kleurige top en rok van Sisters Point. De top is voorzien van een ribbel structuur en de rok is van suèdine. Onder deze outfit draag ik metallic gouden sneakers van Est1842.

f6

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van mijn nieuwe jas vindt! Hoe zou jij hem combineren? Let me know! Love, Lieke xxx

Share

12 thoughts on “Outfitpost – Oh so fluffy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.