OUTFITPOST – METALLIC PINK BOOTS

 

Today it’s all about my new metallic pink boots! Ik shopte deze roze metallic laarsjes bij Sacha Shoes. Ben je benieuwd hoe ik deze combineer? Kijk dan snel mee naar mijn nieuwe outfitpost!
  

Omdat de laarsjes vrij opvallend zijn heb ik ervoor gekozen om de outfit wat rustiger te houden. Denim on denim is helemaal hot en daarom leek het me leuk om de laarsjes met een denim outfit te combineren. Ik draag hier een spijkerbroek van KiimS en spijkerjasje van Geisha. Onder het jasje draag ik een gestreepte blouse van Loavies. De combi van het blauwe en roze vind ik prachtig! Wat vinden jullie?

Dit zijn echte statement boots! Ze hebben een blokhak en een ronde neus. De laarsjes sluiten erg mooi aan en lopen erg fijn. Het lijkt me ook erg leuk om deze te combineren met een wit jurkje of een mooie jumpsuit.

Zou jij deze metallic boots durven dragen? Ik ben erg benieuwd hoe jij ze zou combineren! Let me know! Je shopt deze en heel veel andere leuke lente shoes bij Sacha Shoes. Welke zijn jouw favoriet?

Love, Lieke XOXO

Share

One thought on “OUTFITPOST – METALLIC PINK BOOTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.