OUTFITPOST – THE FLARED JEANS

De flared jeans is terug van weggeweest! Ik moest nog even wennen aan dit item.. Maar nu ben ik helemaal verkocht! De flared jeans is hotter dan hot. Ben jij benieuwd hoe ik hem style? Kijk dan mee naar deze JOSH V look!

Ik combineer de flared jeans van Josh V met andere items uit de collectie. Omdat de jeans wat lager valt draag ik er een peplum top op. Dit is het mooiste voor mijn figuur. De peplum top die ik draag is lichtblauw (heerlijk kleurtje voor de lente)! Op de top draag ik mijn lange nude Josh V coat. Ik maak mijn outfit af met gouden sieraden en een fancy zonnebril.

 

Ik vind de flared jeans echt heel erg tof! Vooral de gaten op de knieën en de damaged look vind ik erg cool. Het is het mooiste om hakken te dragen onder deze broek, want dan lijken je benen langer. Dus ik heb voor mijn zwarte pumps (met puntneusje) gekozen.

Wat vind jij van de flared pants? Is dit een broek die je zou dragen?

Ik ben heel erg benieuwd!

Love, Lieke – xxx –

Share

One thought on “OUTFITPOST – THE FLARED JEANS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.