Paul’s Boutique Benelux – Carla Brooke Slate Wallet + WIN! 

Paul’s Boutique Benelux is een van mijn favoriete tassen merken. Naast tassen verkopen ze ook de mooiste portemonnees! Vandaag is het alweer dag 6 van de winactieweek en maak je kans op een lovely wallet!  
img_5231-1   img_5232-1
Carla Brooke Slate Wallet – €59,90

Dit is de Carla Brooke Slate Wallet van Paul’s Boutique Benelux. De Carla uit de Brooke collectie van Pauls Boutique is de perfecte portemonnee om te matchen met je tas. De portemonnee is gemaakt van imitatieleer en sluit met een ritssluiting. Binnenin kun je een heleboel pakjes kwijt! De portemonnee is vrij groot, hierdoor kun je hem ook gebruiken als clutch.

img_5233-2   img_5234-2

WIN DE CARLA BROOKE SLATE WALLET!
Wat moet je doen?
1. Volg @liekebiemans en @paulsboutiquebenelux op Instagram of
Like Whatliekeloves en Paul’s Boutique Benelux op Facebook
2. Laat een reactie achter waarom je wil winnen en tag zoveel mogelijk vriendinnen om ze op de hoogte te stellen van de winactie!

De winnaar wordt bekend gemaakt op 2e kerstdag (26 december). Goodluck everyone! Xoxo

Share

26 thoughts on “Paul’s Boutique Benelux – Carla Brooke Slate Wallet + WIN! 

 1. Ik volg jullie beide op Facebook. Wat een mooie wallet en ik zou dolgraag de trotste eigenares willen zijn. Mijn oude portemonnee is helemaal uit de tijd!

 2. Prachtig 😉 die van mij daar is het lipje van de rits van kapot want het gaat niet meer dicht fijne actie en ik doe graag mee….
  Ik like en volg… jullie allang.
  Ook tag mijn vriendinnen….
  Fb: Homemadepicuteremania Sao Nonac
  Instagram: @chucky1012

  Xoxo

 3. Ik wil graag winnen omdat ik hem hartstikke mooi vind en ondertussen een beetje te oud begin te worden voor mijn kikkertjesportemonnee! Ik volg op FB en Instagram. (paramara1982)

 4. Echt een super actie die voor mij echt perfect getimed is! 😀 Ik ben op zoek naar een mooie portomonnee omdat de mijne voort aan het einde van zijn latijn is 😛 En ik vind Paul’s Boutique een erg mooi merk waar ik graag wat van wil hebben, alleen heb ik jammer genoeg nog niet de kans gehad er wat van te kunnen aanschaffen. ;( Hopelijk is het geluk dit keer aan mijn zijde en win ik deze te leuke portomonnee! 😀 <3

 5. Ik like beide pagina’s op FB, ik heb helaas geen Instagram!
  Heb mijn vriendinnen uiteraard op de hoogte gebracht.
  Deze portemonnee ziet er erg degelijk uit! En laat dat nu net zijn wat ik nodig heb…

  Fijne feestdagen!
  Groetjes Nadia

 6. wat een schitterende wallet, ik waag graag een kansje!
  Natuurlijk like ik allebei de facebookaccounts.
  Like & shared op facebook.
  Fijne feestdagen en duim duim duim. XOXO Riekie

 7. Super tof! Ik heb via Instagram (Simplynspecial.nl) ook al meegedaan en vriendinnen getagt hiervoor. Ik volg jou en Paulsboutique allebei via Instagram. Ik doe graag mee omdat mijn cheap ass Primark portemonnee wel een upgrade kan gebruiken.

 8. Ah wat een ENORM toffe actie! Heb ook meegedaan op instagram! Deze past perfect bij de tas die ik al had van ze. Vind het heel lief van je dat je dit weggeeft en om te laten zien hoe leuk ik je blog vind heb ik een lijstje gemaakt 🙂

  W: wajo! Superknap ben je!
  H: haar! Jouwe is zo mooi ♡
  A: aardig reageer je altijd op reacties
  T: travel is echt jouw ding!

  L: lieke is jouw naam!
  I: instagram-feed van jou is geweldig
  E: en ook nog eens ambassadeur van de Hunkemöller!
  K: knap koppie!
  E:eerlijk ben jij altijd op je blog

  L: lerares wil jij worden!
  O: outfits van jou zijn altijd on point!
  V: voedsel is er ook genoeg te vinden hier!
  E: en niet te vergeten jouw makeup skills
  S: superblog heb je!

 9. Hey Lieke,

  Ik heb meegedaan met je wedstrijd op Facebook, ik zou deze portomonnee heel graag winnen omdat ik er een nieuwe nodig heb.

  Alvast bedankt voor deze mooie actie.

 10. Wauw wat een mooie clutch. Helaas toen ik een tijd geleden ben aangereden zijn de mensen ook over mijn spullen gereden waardoor mijn portemonnee/clutch helemaal kapot is en ik het geld nog niet heb gehad een nieuwe te kunnen kopen. Zou deze dolgraag wollen winnen.

  Trouwens, wat een leuke acties allemaal!!! Dankjewel daarvoor en keep up the good work!

 11. Beste Lieke,

  Ook voor deze wedstrijd heb ik weer meegedaan zodat ik de prijs aan mijn vriendin Shara zou kunnen schenken.

  Groetjes!

 12. Wat een ontzettend mooie portemonnee! Stukken beter dan mijn huidige, waar al mijn kleingeld uitvalt als ik hem uit mijn tas pak

 13. Prachtige Winactie! Ik wist niet dat portemonnees er zo mooi uit kunnen zien. Ik doe niet voor mezelf mee. Maar voor mijn lieve moeder. Ze zorgt 21 jaar voor mij en ze verdient het om in het zonnetje gezet te worden.

  Mijn moeder heeft steeds portemonnees die naar 1/2 jaar stuk gaan en 3 maanden terug is haar portemonnee weer stuk gegaan. Daarbij kwam het ook zo dat ze haar geld was verloren , Dat moet echt niet gebeuren. Ze heeft niet veel te besteden aan een goede portemonnee. En dan ook nog geld verliezen. Nee, Ze moet echt een goede portemonnee. Dit is juist een perfecte optie. Het leuke nog, Ze weet niks van deze actie en ze heeft geen Facebook. Het zal echt een verassingen voor haar zijn. Ik hoop dat ik dit aan haar kan geven.

  Ik doe mee via Facebook ( Janine Wooshy )
  Liefs

  Janine

 14. Echt zo’n leuke portemonnee, degene die ik nu heb is nog niet eens een portemonnee te noemen. Hij is erg aan vervanging toe want soms valt er zelfs geld uit en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hopelijk ben ik misschien straks de gelukkig winnares van dit prachtige cadeau.

 15. het is tweede kerstdag en dit cadeautje zal een hele leuke afsluiting zijn van kerst 2015. Het is echt een hele mooie portomonee die ik heel graag in mijn collectie zou willen hebben. Ik heb nog niets gekregen van de kerstman, juist daarom zou het zo speciaal zijn als ik dit cadeautje zou krijgen. Ik deel alles samen met mijn tweelingzus en dan kunnen we er dubbel zo veel van genieten. Ik wil hem zo graaaag!

 16. Geweldig @paulsboutiquebenelux en @liekebiemans ! Grappig? Op de foto op Insta lijkt het net alsof de binnenzijde van de wallet een ander kleurtje heeft, maar dat zie ik hier niet terug. Waanzinnig mooie wallet! Hier zou ik heel graag mee willen shoppen! Deze kans gun ik ook aan mijn lieve vriendinnetjes @ladybugje @vaangram @mrlmcmr en @moniquealys en doe ook mee op facebook #duimen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.