VLOG #4: Paul’s Boutique Exclusive Blogger Event Class of 2016

Zondag 3 april ben ik naar het Paul’s Boutique Exclusive Blogger Event Class of 2016 geweest. Dit event vond plaats in het Tassenmuseum in Amsterdam. Een hele reis weer voor mij dus! Ik nam mijn vlogcamera mee om alles voor jullie vast te leggen. Benieuwd naar het event? Kijk dan snel verder!

Hieronder kun je de video van het event bekijken. Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn video’s!

Vond je deze video leuk? Doe dan zeker even je duimpjes omhoog!

De outfit die ik hier draag bestaat uit een beige waterfall coat van Ruelle D’luxe. Daaronder draag ik het beige jasje Feline van Jurkjes.com met een heel gaaf shirt van Ruelle D’luxe. Ik vind het zo leuk dat op het shirt Fulltime Fashion Blogger staat. Ik combineer dit met een witte broek van KiimS en lichtroze sneakers van Est1842 én natuurlijk een tas van Paul’s Boutique!

pb1    pb2
Paul’s Boutique, Gwyneth Exmouth Rugzak Palm Print – €119,90

Hier zie je nog wat foto’s van de Blogger Bag. Deze tas shop je via deze link bij Bol.com voor €119,90.

Ik heb een hele leuke dag gehad samen met mijn vriendin Sascha! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de Blogger Bag vinden. Laat dit zeker weten in de comments! Zou je het leuk vinden als ik vaker vlogs maak van events? Let me know! Kisses, Lieke xoxo

Share

4 thoughts on “VLOG #4: Paul’s Boutique Exclusive Blogger Event Class of 2016

 1. Wauw, je blog is geweldig!
  Je bent een inspiratie voor velen! En ik ben helemaal fan van je stijl!
  Doe zo verder & keep us posted!

  Love
  Julie

  1. Ja alleen is het niet helemaal mijn stijl.. Wel leuk te dragen naar een festival! Maar de tassen van Pauls Boutique hebben een hele goede kwaliteit. Dus het is het geld wel waard hihi XXX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.