Nelson – Pretty nude Supertrash heels

Zoals veel vrouwen een zwak hebben voor zwart, heb ik dat voor nude. Ik loop namelijk altijd naar de lichte kant van de kledingrekken.. En zo heb ik dat ook bij schoenen! Een mooi paar nude heels mag dan ook niet in mijn shoe stash ontbreken. Ik laat jullie vandaag de perfecte nude hakken zien van Supertrash en show jullie hoe ik deze combineer.

nel1  nel2

Ik draag hier mijn nieuwe hakken van Supertrash. Deze heb ik gecombineerd met een wit jurkje van Jurkjes.com en een lichtblauw tasje van Delousion. Het jurkje zit boven goed aangesloten en loopt onder wat wijder uit. Aan de voorkant van het jurkje zit een gouden rits (love gold!). Ik vind dit jurkje in combinatie met de hakken perfect voor een avondje uit. Combineer je de dress met sneakers? Dan is hij ideaal voor een casual day.

nel6
Nelson, Supertrash – €129,99

Oh, wat zijn ze mooi! Deze pumps zijn vrij basic, maar daardoor heel makkelijk te dragen en te combineren. Ze hebben een nude tint en een lak finish. De hak is grijs metallic en heeft een hoogte van 11 cm. De Nude Supertrash Heels zijn nu in de aanbieding van €129,99 voor €99,99.

nel4  nel3

Ik vind deze outfit zelf heel leuk en erg draagbaar. De pumps zijn makkelijk te combineren en staan ook heel gaaf onder een mooie jeans. Hoe zou jij ze combineren? Ik ben heel erg benieuwd! Neem voor meer high heels eens een kijkje op de website van Nelson schoenen.

Liefs, Lieke XOXO

nel5

 

Share

4 thoughts on “Nelson – Pretty nude Supertrash heels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.