Primark – Rose gouden hangers

Ben je net zo’n rose goud fan als ik? Dan moet je zeker even verder kijken naar deze te leuke rose gouden hangers. Ideaal om je kledingkast mee te pimpen (voor een heel fijn prijsje!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben dol op rose goud! Daarom vind ik het ook geweldig om rose gouden accessoires aan het interieur toe te voegen. Zo heb ik al diverse rose gouden schaaltjes, kaarslichtjes etc. Can’t get enough of it! In combinatie met marmer is het helemaal pretty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toen ik aan het shoppen was bij de Primark liep ik deze leuke rose gouden hangers tegen het lijf. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen. De hangers zijn per 5 verpakt en kosten slechts €4,00. Toen ik thuis kwam had ik meteen spijt dat ik er niet meer had gekocht. Ze zijn namelijk zó leuk aan mijn kledingrek en helemaal niet duur.

Wat vind jij van deze rose gouden hangers? Zou jij ze willen hebben? Je vind ze in de Primark op de HOME afdeling.

Kiss, Lieke 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share

3 thoughts on “Primark – Rose gouden hangers

  1. Aah ik ben ook fan van rosé goud en ik heb deze al een tijdje om mijn lijstje staan! Maar elke keer als ik dan bij de Primark ben vergeet ik het of kan ik ze niet vinden 🙁 Toch nog maar een keertje goed kijken dan ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.