REAL TECHNIQUES – BOLD METALS FLAT CONTOUR & TAPERED BLUSH

I am in love with my new brushes.. They are perfect! Ik omschrijf de perfecte make-up kwast als: zacht, handig in gebruik, fijn om mee te werken en mooi om naar te kijken. De Bold Metals collectie van Real Techniques got it all! Ik laat jullie vandaag 2 prachtige rosé gouden kwasten uit deze collectie zien: de Tapered Blush & Flat Contour.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eerder schreef ik een blogpost over een aantal kwasten uit de reguliere lijn van Real Techniques. In deze review kwam naar voren dat ik deze kwasten erg fijn in gebruik vind en vooral ontzettend zacht! De Bold Metals collectie belooft nog zachter en luxer te zijn. Ik ben ontzettend benieuwd! Deze lijn bestaat uit 7 verschillende kwasten in het goud, zilver en rosé goud. De 2 gouden kwasten zijn om je poeder en foundation aan te brengen, de 3 zilveren kwasten gebruik je om een mooie ooglook te maken en de 2 rosé gouden kwasten zijn voor de finish (blush & contour).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Bold Metals zijn premium kwasten en daarom zijn ze ook een stukje duurder. De prijzen variëren tussen de €14,99 en €34,99. Ik laat jullie vandaag de 2 rosé gouden kwasten zien. Wat zijn ze mooi!

Flat Contour – €32,99
Zoals de naam al zegt is deze kwast ideaal om mee te contouren. Omdat de kwast plat is kun je heel gericht werken en strakke lijnen trekken. I love that! Je kunt met deze kwast ook fijn blenden zodat het een natuurlijk effect krijgt. Daarnaast gebruik ik de Flat Contour ook graag om mijn bronzer aan te brengen. Ik vind het zelf een ontzettend fijne kwast en de haartjes zijn echt zó zacht.. Heerlijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapered Blush – €32,99
Net als bij de Flat Contour kwast zijn de haartjes van de Tapered Blush kwast ook heerlijk fijn zacht. Deze kwasten lijken wel nóg zachter dan de kwasten uit de reguliere lijn van Real Techniques. I can’t explain how soft they are.. You just have to feel it! De Tapered Blush kwast is bedoeld om je blush aan te brengen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de Blush Brush van Real Techniques wat fijner vind. Deze kwast is namelijk een stuk groter en de haartjes bewegen makkelijker mee. Met de Tapered Blush kun je je blush wel wat gerichter aanbrengen, dat dan weer wel. Ik gebruik deze kwast zelf liever voor het aanbrengen van mijn highlighter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wauw, wat een prachtige kwasten zijn dit.. Dit is echt een geweldige toevoeging aan mijn kwasten die ik al had. Welke kwast lijkt jou het fijnst? Beide kwasten zijn te koop voor €32,99. Ze zijn wel wat duurder dan de andere kwasten, maar dan heb je ook wat! Zou jij ze aanschaffen?

Love, Lieke xoxo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share

2 thoughts on “REAL TECHNIQUES – BOLD METALS FLAT CONTOUR & TAPERED BLUSH

  1. Ze zijn echt prachtig! Een tijdje geleden had ik dupes van deze kwasten, helaas was dat niks. Deze kwasten lijken me overig wel superfijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.