MAC lipstick Costa Chic

Ik kan geen genoeg krijgen van de prachtige lipsticks van MAC.. Ik was vorige week in Eindhoven en kon het niet laten om even bij de MAC counter in de Bijenkorf te kijken. Dat blijft natuurlijk niet bij kijken.. Ik heb weer een prachtige lipstick gekocht: Costa Chic. 

  

  
Als je een product koopt in de MAC counter krijg je er altijd zo’n leuk MAC tasje bij.. Ik heb al een hele verzameling (oops). De lipstick zit mooi verpakt in het zwarte kartonnen doosje.

  
Wauw.. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe kleurtje! Ik was nog opzoek naar een mooie koraaltint en believe me deze is echt perfect! Het is een mooie subtiele koraalkleur. De lipstick heeft een frost finish. Ik had tot nu toe alleen nog maar lipsticks met een matte finish dus dat is even anders, maar ik vind het prachtig! Een frost finish wil zeggen dat de lipstick een glitter/chrome glans heeft. Ik merk wel dat de lipstick iets minder goed dekt dan de matte lipsticks die ik gewend ben, maar dat geeft niks voor zo’n prachtkleurtje!

  

MAC Costa Chic is een echte musthave voor de zomer! Go get yoursssss!

  
Hierboven zie je nog swatches van deze beauty! 

Costa Chic on the lips!   

Wat vinden jullie van Costa Chic? Zou je deze kleur zelf aanschaffen?

Share

5 thoughts on “MAC lipstick Costa Chic

  1. Lieke! wow wat een mooie kleur en wat staat hij je prachtig! Ik zou nooit zo’n kleur kunnen dragen vanwege mijn huidskleur. Mij staan meer nude kleuren en ik ben niet zo bekend met de MAC lipsticks, heb jij suggesties? Mij staan vooral die kylie jenner lipkleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.