Ruelle Dluxe – Waterfall Wrap Coat

Zijn jullie al bekend met de webshop Ruelle Dluxe? Ruelle Dluxe wil de vrouwelijke en krachtige kant van de vrouw accentueren d.m.v. modieuze kleding naar de laatste trends. In de webshop vind je de mooiste rokjes, jassen, shirtjes & more. Ik ga jullie vandaag de Waterfall Wrap Coat in de kleur beige laten zien. Fall proof!


IMG_0520  IMG_0535  IMG_0525
Jas: Ruelle Dluxe – Waterfall Wrap Coat      Tas: Paul’s Boutique Benelux
Faux Fur: LolaLiza         Laarzen: Sacha Shoes

Deze jassen spot je overal op straat. Ze zijn helemaal in & makkelijk te combineren. Dit item mag dan ook niet in je kledingkast ontbreken. De beige/camel kleur is helemaal van nu en past overal bij. De jas is one size fits all en daarom past hij ook iedereen.

IMG_0809  IMG_0828  IMG_0810

Ik heb de jas gecombineerd met mijn faux fur van LolaLiza. Verder draag ik een tas van Paul’s Boutique en laarsjes van Sacha Shoes. Neem snel een kijkje op www.sacha.nl of kijk hier voor alle laarzen! Je kunt de jas eindeloos combineren. Shop ‘m voor €39,95 in de webshop van Ruelle Dluxe.

IMG_0546.JPG   IMG_0562
Fotografie door Maritlemmensphotography

Wat vinden jullie van deze musthave jas? Voor meer leuke items kun je een kijkje nemen op www.ruelledluxe.com.
Met de code LIEKELOVES krijg je 10% korting. Shop ze ladies – xxx –

Share

4 thoughts on “Ruelle Dluxe – Waterfall Wrap Coat

  1. Leuke post Lieke! You nailed it again!
    De Waterfall Wrap Coat is inderdaad een musthave van dit moment en daarom ook een super gewild item. Nu 10% korting met de code LIEKELOVES….get yours dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.