Sacha Shoes – Platform Brogues Roze

Dé nieuwe schoenentrend van dit voorjaar zijn Brogues. Ken jij ze al? Ik show jullie vandaag een heel mooi rose gouden paar van Sacha Shoes!
sacha5
Platform Brogues Roze – €119,99

Love them!! Deze brogues zijn rose goud en voorzien van glitter en metallic. Ik vind de kleuren samenstelling echt heel erg mooi. De schoen is gemaakt van verschillende soorten leer en is ook helemaal gevoerd met leer. De plateauzool geeft van 3 cm hoog geeft deze brogues net dat extra´s.

sacha1  sacha3

Ik heb de schoenen gecombineerd met een glanzende grijs/zilveren top van Josh V. Daarover draag ik een gemêleerd bontje ook van het merk Josh V. De broek die ik draag heeft een lichte beige kleur en is van Supertrash.

sacha9

Om mijn look compleet te maken draag ik altijd bijpassende sieraden. Omdat mijn schoenen rose goud zijn koos ik er ook voor om rose gouden sieraden te dragen. Match it! De linkse armband is van My Jewellery en de rechtse armband is van Mi Moneda.

sacha8

Ik ben dol op mijn mooie nieuwe kettinkje van Take What You Need en combineer hem daarom ook graag met deze outfit. Op het kettinkje staat Whatliekeloves!

sacha4  sacha2

De witte tas die ik draag is van Paul’s Boutique. Dit is het model Bethany Welbeck White Snake. De tas is heel elegant en classy en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Omdat ik lichte kleding draag vind ik de tas hier zelf heel mooi bij passen.

sacha7Marit Lemmens Photography 
Wat vind jij van de brogues? Ik vind ze helemaal leuk! Deze Platform Brogues Roze van Sacha Shoes shop je voor €119,99. Neem een kijkje op de website van Sacha Shoes voor meer leuke schoenen! Liefs, Lieke 

 

 

Share

3 thoughts on “Sacha Shoes – Platform Brogues Roze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.