VLOG #3: She Clothes Dinner Show

Ik ben dol op fashion, gezelligheid en lekkere hapjes! Tijdens de Dinner Show van She Clothes kwam dit allemaal naar voren! Ik heb een hele leuke avond gehad en heb dit allemaal vastgelegd in een vlog. Kijk je mee?

Vrijdagavond 1 april ben ik naar de Dinner Show van de kledingwinkel She Clothes in Roermond geweest. De show vond plaats bij brasserie Verkoch. Tijdens de show werd verschillende kleding geshowd die in de winkel te koop is. Ook kregen we heerlijke tapashapjes en lekkere drankjes. Na afloop ben ik nog even in de winkel gaan shoppen! Ik heb een prachtige zwarte jumpsuit van Josh V gekocht! Spot jij mijn jumpsuit al in de video?

Ik hoop dat jullie het een leuke video vonden. Wat vond jij het mooiste item van deze modeshow? En wat vinden jullie van dit kapsel? Ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat! Liefs, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.