Sisters Point – WIN 6x Striped Dress

WIN 6X STRIPED DRESS! Girls, vandaag heb ik een super gave giveaway online staan! Ik mag namelijk 6x een prachtig jurkje van Sisters Point weggeven! Benieuwd naar het jurkje & meer weten over hoe je kans maakt? Lees dan snel verder!

b10  b11

Hoe leuk is deze striped dress van Sisters Point! Dit jurkje is bovenaan wat strakker en voorzien van zwart-witte streepjes. Onder loopt de jurk wijder uit. Je kunt de jurk off-shoulder dragen. Ik vind het model van deze dress echt super! Ik draag hier zelf maat 36.

b14
Margje Braam Photography

Onder de jurk draag ik mijn zwarte overknee laarzen van Sacha Shoes. Maar als het weer wat beter wordt is dit jurkje ook heel mooi te dragen met blote benen en een paar pretty high heels of leuke slippertjes!

b12

WIN 6X DE STRIPED DRESS!
Ik mag 6 meiden heel blij maken met deze prachtige jurk! Wat moet je doen om kans te maken?

1. Volg @liekebiemans en @sisterspointholland op Instagram of like Whatliekeloves en Sisters Point Holland op Facebook
2. Laat weten in een reactie welke 5 andere girls je dit jurkje gunt!

Extra kans? Abonneer je op mijn YouTube kanaal.

De winnaressen worden bekend gemaakt op 6 mei. Je hebt dus 1 weekje de tijd! Goodluck everyone! Love, Lieke xoxo

Share

9 thoughts on “Sisters Point – WIN 6x Striped Dress

  1. Super leuk! Ik ben een tijdje offline geweest, maar merk dat ik dit soort leuke berichten op social media toch wel mis. Dit jurkje is perfect, zowel voor een zomerdag als een werkdag. Hij staat jou in ieder geval geweldig! Ik gun hem mijn beste vriendinnetjes Melissa, Jaimie, Stefanie, Racheal en Lianne natuurlijk ook!

  2. Ik heb ook alle extra stappen gevolgd! Ik heb binnenkort een bruiloft en dit jurkje zou perfect zijn Ik hoop het echttt
    Btw, je hebt een super leuke blog en altijd super leuke kleren aan xoxo

  3. Wauw de dress is echt super mooi ❤️ En ik gun het voor Emma, Mariska, Rosalie, Shanine en Dunya✨

  4. Zie nu pas dat je 6x kans kan maken 🙂 Wow! Nog steeds helemaal in love met dit trendy jurkje, waag dus zeker een kans

  5. Super leuk! Ik maak erg graag kans op een jurkje van mijn favo budget merk! Zou helemaal leuk zijn voor mijn opa zijn 75e verjaardags feest aankomende 26 mei! So excited xxxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.